Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Reglementare

Autoritatea de Conduită Financiară

Admiral Markets UK Ltd este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA), FRN: 595450, şi este autorizată să deţină Fondurile Clienților sub regulile FCA CASS. Admiral Markets UK Ltd este compania soră a Admiral Markets AS (Estonia) furnizorul nostru White Label. Admiral Markets AS este autorizată şi reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiarădin Estonia pentru investiții și servicii de brokeraj, precum şi pentru deţinerea fondurilor clienților în Uniunea Europeană, în conformitate cu directivele europene financiare, inclusiv MiFID (Directiva privind Piețele de Instrumente Financiare).

MiFID

Directiva privind Piețele de Instrumente Financiare (MiFID) a fost adoptată de Parlamentul și Consiliul European, intrând in vigoare pe 1 Noiembrie 2007. Reglementează piața instrumentelor financiare pentru serviciile de investiții și activități în Zona Economică Europeană (EEA). EEA include 28 de state membre UE, plus Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Obiectivul principal al directivei MiFID este să supravegheze piețele financiare în EEA și implicit să crească eficiența, transparența financiară sau competiția și să ofere o mai mare protecție a consumatorilor de servicii de investiții. Sub MiFID, o companie de investiții poate oferi gratuit servicii pe teritoriul altui stat membru sau o a treia țară, aceste servicii fiind acoperite de autorizația companiei de investiții. O companie autorizată se supune cerințelor și transparenței din Europa, de aceea poate oferi servicii peste hotare.

Securitate financiară

Oferim clientilor noștri cel mai înalt nivel de protecție și securitate.

Securitate financiară

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.