Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

White Label

Programul White Label (WL) este o soluție "la cheie" pentru instituțiile financiare, cum ar fi băncile, companiile de investiții și alte organizații care au propria bază de clienți care ar dori să-și extindă portofoliul de produse financiare. Vă rugăm să rețineți că parteneriatul White Label este oferit numai de Admiral Markets AS.

Ce oferim:

 • Instrumente de monitorizare avansată în relația cu dealing-ul si cu back-office-ul
 • Instrumente avansate de analiză pentru a vă optimiza activitatea
 • Suită largă de produse și servicii

Here is how it works:

 1. Înregistrați-vă parteneriatul WL cu Admiral Markets și trimiteți datele și documentele solicitate pentru procesul de înregistrare.
 2. Personalizați platforma de tranzacționare Admiral Markets MetaTrader cu aspectul, preferințele și marca dvs. personale.
 3. Diversificați-vă portofoliul de produse prezentând clienților noile produse de vârf.
 4. Desfășurați-vă noua activitate viabilă cu sprijinul nostru.

Avantajele înființării parteneriatului dvs. White Label cu Amiral Markets AS:

 • Parteneriatele Whie Label cu Admiral Markets AS permit un model de distribuire a veniturilor eficient din punct de vedere al costurilor. Veniturile pe care le colectați depind complet de politica de prețuri pe care o veți stabili pentru clienții dvs.
 • Platformele de tranzacționare MetaTrader 4 și MetaTrader 5 ale Admiral Markets au trecut numeroase teste în viața reală și au devenit un standard în ceea ce privește stabilitatea, ceea ce permite partenerului nostru White Label să-și dezvolte clientela cu un produs durabil.
 • Platformele de tranzacționare MetaTrader 4 și MetaTrader 5 ale Admiral Markets sunt doar vârful aisbergului. Soluția noastră White Label este destinată firmelor profesionale de investiții și băncilor care țintesc în mod realist la monitorizarea și controlul tuturor operațiunilor de tranzacționare. Oferta White Label include platforme separate de monitorizare pentru dealeri, personal de back-office și chiar oameni de vânzări, cu funcții variate, variind de la monitorizarea în timp real a soldurilor conturilor, pozițiile deschise și marjele de risc pentru plasarea comenzilor unice / multiple, credit / debit de solduri și toate tipurile de operațiuni de back-office.
 • Acordăm o atenție deosebită configurației business-ului specific fiecărui partener White Label și colaborăm îndeaproape cu dvs. pentru a vă eficientiza operațiunile de tranzacționare.
 • Înțelegem că crearea unui parteneriat eficient și durabil cu privire la soluția White Label reprezintă mai mult decât să oferim o soluție IT. Este vorba despre construirea unei relații bazate pe respect reciproc, încredere și înțelegere.

Și sunt multe altele:

 • Parteneriatul White Label cu Admiral Markets AS permite firmelor de investiții și băncilor să satisfacă cererea clienților lor pentru instrumente de tranzacționare online. Soluțiile noastre de tranzacționare vă permit să valorificați și să dezvoltați relațiile de tranzacționare deja existente ale clienților și să obțineți profituri mai mari din acestea, eficientizând în același timp operațiunile de tranzacționare interne și făcându-le cât mai eficiente.
 • Sistem CRM complet integrat pentru a monitoriza fiecare interacțiune a clienților, inclusiv cicluri de vânzări, asistență și marketing.
 • Soluția noastră White Label este pe deplin compatibilă și poate fi conectată la orice sistem bancar de bază.
 • Parteneriatul White Label este extrem de flexibil și poate fi personalizat la nevoile dvs. Aceasta permite ca operațiunile de back-office fie să fie transmise către Admiral Markets, fie să fie tratate direct de WLP și ulterior confirmate de biroul nostru de back-office.
 • Soluția White Label oferă o aplicație de tranzacționare WAP pentru telefonul mobil, care poate fi utilizată pe aproape orice telefon mobil. Sunt reprezentate toate funcționalitățile de tranzacționare principale, ceea ce înseamnă că clienții dvs. pot monitoriza contul, pozițiile deschise și chiar și să tranzacționeze în timp ce călătoresc fără a avea nevoie de o conexiune la internet.

Cerințe generale pentru crearea unui parteneriat White Label

Parteneriatul White Label este o soluție excelentă pentru a vă extinde portofoliul de produse financiare care presupun ca ambele părți să dedice o cantitate considerabilă de timp și efort tehnic și, prin urmare, sunt nepotrivite pentru mulți potențiali parteneri.

În calitate de Partener White Label veți avea nevoie de o investiție semnificativă în propriile dvs. capabilități de asistență pentru clienți și back-office pentru a oferi o gamă completă de servicii pe care le vor solicita clienții unei companii de marcă distincte. Clienții se așteaptă să se consulte cu dvs. pe o varietate de chestiuni, de la întrebări legate de conturile lor la regulile de tranzacționare.

Ca rezultat, ar trebui să luați în considerare doar acest tip de parteneriat dacă angajați în mod efectiv afacerea cu risc la obținerea un nivel ridicat de venit pentru ambele părți. Putem solicita un angajament pentru a oferi un anumit volum al business-ului înainte de a conveni să continuăm.


Cum să vă înregistrați Parteneriatul White Label?

To make a request to join the White Label Partnership programme, please contact Admiral Markets AS via email: info@admiralmarkets.com


Configurarea platformei de tranzacționare

De-a lungul multor ani de experiență în dezvoltarea de soluții personalizate, am dobândit expertiză pentru a furniza servicii White Label pentru brandurile noastre partenere.

De-a lungul multor ani de experiență în dezvoltarea de soluții personalizate, am dobândit expertiză pentru a furniza servicii White Label pentru brandurile noastre partenere.

Modelul nostru de White Label a fost încercat și testat de-a lungul anilor, oferindu-vă reasigurarea tehnologiei inovatoare și a suportului informat, în plus față de livrarea rapidă și eficientă.

Vom instala o platformă demonstrativă pentru a vă oferi o imagine exactă a modului în care va arăta platforma ta de White Label. Vom integra logo-ul dvs. și vom folosi culorile corporative. Dacă nu aveți reguli grafice corporative, echipa noastră de design va fi bucuroasă să proiecteze un aspect original și chiar un logo adecvat pentru dvs.


Care sunt câștigurile unui partener White Label?

Datorită implicării profunde în toate procesele și a managementului direct al clienților dvs., acest program ne permite să vă pregătim pentru un model extrem de atractiv de împărțire a veniturilor.

Termenii noștri comerciali sunt negociați cu fiecare client pentru a îndeplini situația și cerințele specifice.

Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.