Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Ziua Unirii în Rusia: actualizări ale programului de tranzacționare

Noiembrie 02, 2017 10:46

Stimați traderi,

Vă rugăm să rețineți că luni, 6 noiembrie 2017, perechile valutare care conțin rubla rusească (RUB) vor fi închise pentru tranzacționare. Această schimbare se datorează sărbătorii naționale ruse - Ziua Unității - care va fi avea loc în acea zi.

Modificările sunt următoarele:

Instrument

Luni, 6 noiembrie

Marți, 7 noimebrie

EURRUB

Închis

Program normal

USDRUB

Închis

Program normal

N.B. "Programul normal" variază în funcție de instrument. Consultați detalii specifice pentru fiecare instrument din secțiunea Specificațiile Contractelor a site-ului nostru.

Rețineți că există un nivel mai ridicat de risc implicat în menținerea pozițiilor deschise și a ordinelor în așteptare pe perioadele de vacanță. De asemenea, orele de tranzacționare indicate pot fi modificate de către bursele respective sau de către furnizorii de lichidități. În plus, perioadele precum aceasta pot crește probabilitatea unor spread-uri mai mari datorită lichidității mai reduse pe piață.

Puteți urmări toate evenimentele importante, cum ar fi acesta, verificând în mod regulat calendarul Forex.

Tranzacția zilei: idei proaspete de tranzacționare

Unele piețe pot fi închise, dar multe altele sunt încă deschise. Atât timp cât nu este o zi de sărbătoare globală, Admiral Markets vă va prezenta întotdeauna "tranzacția zilei". Astăzi ar putea fi EUR / USD, mâine Gold, poimâine Bitcoin. Dacă aveți nevoie de idei proaspete despre piețe, atunci sunteți bineveniți să vă alăturați - puteți face acest lucru fie live, fie puțin mai târziu prin canalul nostru de YouTube.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.