Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Webinar Gratuit: Metoda Lumânărilor Japoneze cu Steve Nison

Aprilie 12, 2017 18:25

Stimate Trader,

Ai o oportunitate deosebită de a petrece 90 de minute pentru a învăța cum să folosești corect semnalele lumânarilor...direct de la Părintele Metodei Lumânărilor Japoneze.

Admiral Markets găzduiește un webinar gratuit despre Metoda Lumânărilor Japoneze pe 11 mai, începând cu orele 19:00, cu cel care este cunoscut în întreaga lume ca fiind fondatorul teoriei lumânărilor...Steve Nison!

Înregistrează-te acum și rezervă-ți un loc la acest seminar online gratuit - limita maximă a numărului de participanți este de 500. În plus, vei primi o înregistrare subtitrată a webinarului direct pe adresa ta de email pentru a revedea acest training și pentru a te asigura că înțelegi cum trebuie să aplici noile cunoștințe la nivelul strategiei tale de tranzacționare.

Steve Nison este cunoscut în întreaga lume drept părintele graficelor moderne cu lumânări. El nu numai că a prezentat traderilor din Vest această metodă interesantă și puternică, ci și continuă să organizeze anual training-uri pentru traderi și investitori și, la cerere, pentru Banca Mondială și Federal Reserve.

Câștigător al premiului TRADERS' HALL OF FAME și autor al două cărți ce au devenit bestseller pe plan internațional (Japanese Candlestick Charting Techniques și Beyond Candlesticks), Steve le va dezvălui traderilor Admiral Markets cele mai importante reguli pe care le urmează în tranzacționare.

Nu rata oportunitatea de a învăța cum contribuie lumânările la tehnicile grafice pentru a tranzacționa cu succes și, de asemenea, pentru a descoperi cum poți evita să utilizezi în mod necorespunzător lumânările, protejându-te astfel de potențiale pierderi semnificative.

Înregistrează-te acum și obține instant acces gratuit la webinar, inclusiv înregistrarea subtitrată a acestuia direct pe email. În plus, vei avea oportunitatea ca semnalele preferate ale lui Steve să apară automat pe graficele tale cu lumânări timp de o lună.

Înregistrează-te la trainingul despre Metoda Lumânărilor Japoneze susținut de către Steve Nison - este GRATUIT.


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.