Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Volatilitate extremă în evoluția prețurilor perechilor valutare care includ Lira Sterlină pe 7 Octombrie

Octombrie 07, 2016 18:21

Stimate Trader,

În noaptea de Vineri, 7 octombrie 2016, s-au înregistrat mișcări violente ale prețurilor perechilor valutare ce includ GBP (lira sterlină britanică). Anumite știri și zvonuri despre un "referendum atât de tare susținut privind calitatea de membru EU pentru Regatul Unit" au fost principalul factor de influență în acest sens.

Astfel de evenimente extraordinare în piață au drept urmare volatilitatea extremă, gap-uri semnificative, slippage-uri și spread-uri ridicate.

Aceste evenimente sunt rare - dar ele pot să apară și să implice riscuri. În astfel de situații neprevăzute este important să aveți cât mai multe cunoștințe legate de managementul riscului.

În calitate de client Admiral Markets UK Ltd. beneficiați de măsuri suplimentare de siguranță, printre care: dacă ar avea loc o îndatorare a contului de tranzacționare (sold negativ) din cauza activităților de tranzacționare, Admiral Markets UK ar compensa aceasta diferență, în conformitate cu Politica de Protecție Împotriva Balanței Negative din resurse proprii. Mai multe despre politica noastră pot fi găsite accesând link-ul de mai sus.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați prin serviciul de chat online, telefon sau e-mail.

Cu deosebită considerație,

Admiral Markets
Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 77% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.