Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Tranzacționează Lyft cu Admiral Markets!

Aprilie 03, 2019 00:50

Acțiunile unicorn-ului din domeniul de ride-sharing Lyft au urcat vineri, 29 martie, în cadrul primei oferte publice inițiale majore din Silicon Valley din 2019. Oficialii Lyft crescuseră, joi, prețul ofertei inițiale la 72 dolari pe acțiune, doar pentru ca prețul să pluseze cu 21% la lansarea de vineri, adică la 87,24 dolari!

Cum te poți implica?

Suntem încântați să te anunțăm că Admiral Markets oferă traderilor oportunitatea de a investi în acțiunile Lyft, prin intermediul contul său Admiral.Invest!

Începând cu 1 aprilie 2019, acțiunile companiei Lyft au devenit disponibile pentru investiții tuturor clienților Admiral Markets cu conturi Admiral.Invest.

Cu Admiral.Invest, traderii pot accesa mii de acțiuni și ETF-uri de la 15 din cele mai mari burse din lume, toate în cadrul platformei MetaTrader 5.

De ce să investești prin intermediul Admiral.Invest?

  • Construiește-ți portofoliul cu investiții pe termen lung;
  • Creează-ți un flux potențial de venit pasiv din acțiuni plătitoare de dividende;
  • Investește în acțiuni și ETF-uri prin platforma de ultimă generație MetaTrader 5;
  • Începe să investești cu o depunere minime de doar 500 USD;
  • Comisioane de la doar 0,01 dolari pe acțiune, cu taxe minime de tranzacționare de 1 USD pentru acțiunile din SUA.

Trebuie doar să te conectezi la Biroul Traderului și să soliciti un cont Admiral.Invest pentru a începe. Intră în Biroul Traderului.


Admiral.Invest

Disclaimer:

Valoarea acțiunilor poate să crească sau să scadă ca urmare, dar nu exclusiv, a volatilității piețelor mondiale. Acest material nu conține și nu trebuie interpretat ca având în conținut sfaturi de investiții, recomandări de investiții, oferte sau solicitări de tranzacții cu instrumente financiare. Rețineți că această analiză de tranzacționare nu este un indicator fiabil pentru nici o performanță actuală sau viitoare, deoarece circumstanțele se pot schimba în timp. Înainte de a lua orice decizie de investiții, ar trebui să solicitați sfaturi de la consultanți financiari independenți pentru a vă asigura că înțelegeți riscurile.Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.