Tranzacționează ca un Olimpic - Clasament la jumătatea competiției 2016.08.15

August 15, 2016 14:01

Câteva sute de traderi români se întrec timp de o lună în piețele financiare pentru premii totale în valoare de 20.160 RON. Primii 3 clasați vor fi decorați la Gala Forbes 500 Business Awards, alături de cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din România și vor fi promovați în ediția dedicată Forbes România și pe site-urile forbes.ro și admiralmarkets.ro.

La jumătatea competiției de tranzacționare pe conturi reale, lider este Marioara Lacrimioara cu un randament de 222.24%. Reamintim participanților că este urmărită performanța procentuală a activități din luna August, inclusiv a pozițiilor deschise înainte de startul competiției, urmărind Equity la finalul perioadei raportat la Equity la startul competiției (1 august).

Pe locul 2 este clasat Călin Dragoș cu un randament de 125.16%. Ultimul pe podiumul parțial este Vasile-Cătălin cu un randament de 95.79%.

Clasament provizoriu:

  1. Marioara Lacrimioara, cont 110442xx, +222.24%
  2. Călin Dragoș, cont 110589xx, +125.16%
  3. Vasile-Catalin, cont 110589xx, +95.79%
  4. Viorel, cont 110488xx, +95.13%
  5. Mihai Răzvan, cont 110351xx, +78.32%

Calculează-ți randamentul:

Admiral.Connect îți analizează tranzacțiile și te ajută să îți îmbunătățești strategia de tranzacționare pe baza rezultatelor în timp real.

Îți arată punctele forte și slabe ale activității tale, oferindu-ți o viziune unică, ce îți poate influența viitoarele decizii de tranzacționare.

Secțiunea Trade Analysis din fereastra Admiral.Connect (click pentru Download) este compusă din 3 elemente:

Overview

Îți oferă o imagine de ansamblu a activității. Multiple diagrame și grafice completează informația. Poți analiza balanța, equity, randamentul, profitul/pierderea pe diferite perioade. Dacă participi la competiția de tranzacționare, poți să-ți calculezi randamentul urmărind Equity zilnic sau % Return.

Analysis

Îți oferă statisitici pe fiecare instrument separat. Îți afișează informații detaliate despre profitul/pierderea brută, pozițiile câștigătoare/pierzătoare, cele mai reușite/nereușite tranzacții și multe altele. Astfel, poți să îți evaluezi activitatea pe instrumente și să le tranzacționezi pe cele care ți-au generat cele mai bune rezultate.

Orders

Îți oferă un istoric detaliat al ordinelor. Fiecare ordin efectuat cu multiple filtre disponibile precum timeframe, volum si multe altele. Le poți sorta și analiza oricând și oricum dorești.

Cum accesezi Admiral.Connect?

  1. Instalează plugin-ul Supreme Edition
  2. Redeschide platforma MT4 și accesează secțiunea Expert Advisors din Navigator
  3. Activează Auto Trading (Ctrl+E)
  4. Dublu Click pe Admiral - Connect și alege Trade Analysis

Partener Media - FORBES ROMÂNIA


Ambasador al competiției - IONUȚ IFTIMOAIE

AS SEEN IN