Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Tranzacționați mai profitabil cu noul calculator de marjă integrat direct in MetaTrader4.

Iunie 16, 2015 12:04


Stimati traderi,

Admiral Markets a implementat pentru Dvs. o nouă funcție cerută de multi dintre clienții noștri: Calculatorul Traderului. Începând cu ultima versiune a Editiei Supreme a MetaTrader4, acest instrument face parte din funcțiile adiționale ale mini-terminalului și poate fi folosit gratuit împreună cu acesta.


Funcțiile calculatorului de marja:

Folosind acest instrument puteți calcula marja pentru pozițiile pe care doriți să le plasați în piață. Acest instrument are un avantaj mare față de vechia versiune a calculatorului traderului prin faptul că el ia în calcul pozițiile deja deschise (inclusiv cele care se anulează reciproc).
Calculatorul de risc

O functie adițională a calculatorului traderului este și calculatorul de risc în valuta contului. Acesta vă va oferi și informație adițională despre necesarul de marjă pentru pozițiile Dvs.

Începând de astăzi nu mai trebuie să calculați dvs riscul la care sunteți expus. Noul calculator al traderului va face automat pentru Dvs toate operațiunile necesare menținerii unui nivel optim al pozitiei si expunerii Dvs.


Toate aceste funcții și multe altele pot fi găsite în extensia Ediția Supremă oferită exclusiv de Admiral Markets.

Ediția Suprema poate fi descărcată gratuit de AICI si necesita instalarea prealabilă a platformei de tranzactionare MetaTrader4.


Va mulțumim,

Echipa Admiral MarketsAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.