Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Totul e bine când se termină cu bine

Iunie 28, 2016 18:12

Stimati traderi,

Ne bucuram sa va anuntam ca, in pofida volatilitatii mari de pe piata a tuturor instrumentelor financiare, cauzate de votul Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana din data de 23 Iunie 2016:

  1. nu am avut urgente referitor la serviciile de tranzactionare;
  2. nu am inregistrat nici un impact negativ asupra sectorului financiar a companiei;
  3. politica noastra de protectie impotriva balantei negative a acoperit pierderile clientilor ce nu au avut un bun management al riscului si a analizei pietei in acea perioada, cu compensarile relevante, platite Luni, 27 Iunie 2016.

Va rugam sa retineti ca, de asemenea, am renuntat la toate restrictiie anterioare cu privire la conditiile de tranzactionare din cadrul conturilor clientilor nostri si ne-am inceput activitatea ca de obicei, in timp ce pietele continua sa se calmeze dupa soc.

Va multumim pentru suportul si intelegerea acordata. Sa aveti o saptamana de tranzactionare excelenta!

Cu respect,
Echipa Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.