Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Serghei Bogatenkov de la Admiral Markets - cea mai bună nominalizare pentru Cel mai bun CFO

Februarie 05, 2018 14:32

Fotografie de Urmas Kamdron

Stimați traderi,

Suntem încântați să vă anunțăm că CEO și CFO-ul Admiral Markets, Serghei Bogatenkov, a fost inclus în lista nominalizărilor pentru a câștiga premiul Cel mai bun CFO, prin amabilitatea publicației Äripäev și a birourilor de audit BIG4.

Nominalizarea lui Serghei Bogatenkov a survenit în primul rând datorită faptului că, sub conducerea sa, Admiral Markets și-a extins în mod constant operațiunile în întreaga lume și s-a transformat într-o companie cu adevărat globală. O inițiativă demnă de remarcat, de care a fost direct responsabil pentru implementare, a fost emiterea recentă de obligațiuni de către Admiral Markets AS și listarea acestora pe bursa Nasdaq Tallinn. Această ofertă publică a fost considerată a fi un pas foarte îndrăzneț și curajos pentru companie.

"Este foarte măgulitor să fii nominalizat pentru a câștiga premiul Cel mai bun CFO de către Äripäev și birourile de audit BIG4. Admiral Markets a crescut foarte mult în ultimii anii recenți și va continua să facă acest lucru, în special datorită eforturilor echipei noastre foarte talentate. Mai mult decât atât, după ce listarea la bursa Nasdaq, compania noastră devine acum mai transparentă și mai atrăgătoare pentru alți investitori potențiali", a declarat Serghei Bogatenkov, CEO și CFO al Amiral Markets.


Sergei Bogatenkov

CEO și CFO Admiral Markets


Potrivit lui Toomas Truuverk, CFO-ul Äripäev, care a fost membru al juriului timp de mai mulți ani, nominalizarea celor 6 evidențiază performanțele lor remarcabile, organizarea excepțională sau managementul excelent în situații dificile - cum ar fi internaționalizarea afacerilor sau dezvoltarea rapidă a tehnologiei.

Reprezentanții Äripäev și ai birourilor de audit BIG4 au selectat inițial 15 directori financiari care urmau să fie propuși pentru nominalizare. Cei 6 finaliști vor participa la Conferința de Finanțe de la Pärnu, care va avea loc pe 12 aprilie, unde va fi anunțat câștigătorul premiului.

Pentru mai multe informații despre nominalizări și despre conferință, vă rugăm să verificați anunțul oficial.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.