Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
  • Efect de levier de până la:
    1:30 pentru clienții de retail,
    1:500 pentru clienții profesionali
  • Protecție asigurată de FSCS
  • Protecție împotriva balanței negative
CONTINUĂ
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.

Serghei Bogatenkov, CEO și CFO Admiral Markets AS, a câștigat premiul "Surpriza anului"

Aprilie 15, 2018 00:02

Stimați traderi,

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că Serghei Bogatenkov, CEO și CFO Admiral Markets AS, a câștigat premiul "Surpriza anului", prin amabilitatea publicației Äripäev și a Biroului de Audit BIG4.

La începutul acestui an, Serghei Bogatenkov a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun CFO pentru faptul că, sub conducerea sa, Admiral Markets a consemnat o dezvoltare exponențială. În plus, emisiunea recentă de obligațiuni Admiral Markets AS și listarea acestora pe bursa de valori Nasdaq din Tallinn sunt elemente demne de remarcat.

Inițial, 15 directori financiari au fost nominalizați. Dl Toomas Truuverk, CFO-ul Äripäev și membru al juriului, a subliniat performanțele lor remarcabile, care au generat un management și o organizare excelentă.

Câștigătorul concursului a fost anunțat astăzi - doamna Aastrit Viisma-Kass de la Magnetic MRO - în timp ce Serghei Bogatenkov a fost recunoscut ca "Surpriza anului".

"Este atât de minunat că Big4 și Äripäev pot găzdui acest concurs în fiecare an. Felicitări pentru Aastrit Viisma-Kass că a câștigat premiul principal, meritat pe deplin! În ceea ce mă privește, m-a luat prin surprindere faptul că am câștigat premiul Surpriza anului. Mă simt cu adevărat fericit. Nu încape nicio îndoială că Admiral Markets a crescut foarte mult și cu siguranță va continua să crească datorită echipei noastre fantastice, competente și dedicate! Singuri nu putem face decât puțin, împreună putem face foarte mult. Mulțumesc tuturor!", a declarat Serghei Bogatenkov.

Pentru mai multe detalii despre competiție și câștigători, vă rugăm să verificați anunțul oficial, disponibil în prezent numai în limba estonă.

Cu stimă,

Admiral Markets AS


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.