Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Schimbări ale serverelor pentru terminalele mobile MT4

Iunie 03, 2015 13:44

Stimați Traderi,

Vă aducem la cunoștință că pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite vom face câteva schimbări la lista de servere disponibile pentru platformele de tranzacționare pe mobil. Aceste schimbări vor avea efect începând din 6 iunie 2015.

După această dată, pentru a vă putea conecta la platforma mobilă a MetaTrader4, va fi necesar să selectați o conexiune către unul din următoarele servere, în funcție de tipul dvs. de cont.

Detaliile serverelor pentru conturi Live:

 • Admiral.Markets: AdmiralMarkets-Live2
 • Admiral.Prime: AdmiralMarkets-Live3
 • Admiral.Classic: AdmiralMarkets-Live1

Detaliile serverelor pentru conturi Demo:

 • Admiral.Markets: AdmiralMarkets-Demo2
 • Admiral.Classic or Admiral.Prime: AdmiralMarkets-Demo1

Rețineți vă rugăm că, începând din 6 iunie, orice conexiune existentă nu va mai funcționa și in locul său trebuie creată o nouă conexiune folosind detaliile oferite mai sus.

Pentru a selecta noile setări de servere, va trebui să deschideți platforma MT4 pentru mobil, să accesați iconița din colțul din stânga sus al ecranului de tranzacționare.

Această comandă va afișa detaliile (numele și contul) în imediata apropiere a unei săgeți. O apăsare a acestei săgeți va activa ecranul de selecție al conturilor.

Accesați semnul plus din partea dreapta sus a ecranului care vă va duce la pagina contului nou.


Vă rugăm să vă conectați la un cont existentÎn căsuța cu titlul "Find a Broker" (găsește un broker) scrieți Admiral Markets.


Veți primi o listă cu toate serverele disponibile oferite de Admiral Markets – vă rugăm să il selectați pe cel relevant pentru contul Dvs de tranzacționare.

După ce ați ales noua conexiune, vă puteți loga cu datele contului Dvs.

Cu Stimă,

Echipa Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.