Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Sărbătorește cea de-a 30-a aniversare a indicelui DAX cu Admiral Markets!

Iulie 03, 2018 00:11


Stimate trader,

Indicele de referință al economiei germane, DAX, își aniversează ziua de naștere. Acum 30 de ani, pe 1 iulie 1988, indicele DAX a fost calculat și publicat pentru prima oară cu o valoare inițială de 1.163 de puncte. De atunci, DAX a urmărit performanța celor 30 de companii mai mari și mai lichide de pe piața de capital din Germania, ajungând la nivelul maxim de 13.559,60 puncte în ianuarie 2018.

Sărbătorește aniversarea indicelui DAX cu Admiral Markets

Există multe motive bune pentru care DAX 30 este unul dintre cele mai apreciate instrumente financiare ale Admiral Markets. Alegându-ne pe noi, poți tranzacționa CFD-uri pe DAX 24 de ore pe zi, cinci zile pe săptămână fără comision, utilizând cele mai populare platforme din lume - MetaTrader 4 și MetaTrader 5. Mai mult decât atât, îți poți îmbunătăți platforma de tranzacționare MT4 sau MT5 cu plugin-ul MetaTrader Ediția Supremă care îți va aduce peste 60 de funcții suplimentare.

Pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a DAX, îți oferim oportunitatea de a tranzacționa cu cel mai mic spread pe care l-am avut vreodată, noastră de doar 0,5 puncte, între 10:00 și 18:30 EET. Este fără îndoială cel mai bun moment pentru a începe tranzacționarea CFD-urilor pe DAX 30 prin Admiral Markets, unul dintre cei mai premiați brokeri Forex și CFD din acest an. În perioada 1 - 29 iulie vei putea beneficia de cel mai mic spread oferit de compania noastră!

Atăt Long cât și Short! Doar 0,5 puncte de spread! Fără comision!

Află mai multe despre DAX 30

Dacă ești nou în privința indicelui DAX 30, ai putea fi interesat de scurta prezentare a acestui indice popular. Pentru a afla mai multe despre tranzacționare și pentru a răspunde la întrebările tale, te încurajăm să vizitezi secțiunea educațională cu o bogată colecție de articole, videoclipuri educaționale și webinarii.


Cu stimă,

Admiral MarketsAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.