Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Sărbătoarea națională a Rusiei: actualizări ale programului de tranzacționare

Martie 07, 2018 21:52

Stimați traderi,

Vă rugăm să rețineți că joi, 8 martie 2018, perechile valutare ce conțin rubla rusească (RUB) vor fi închise pentru tranzacționare. Aceasta se datorează sărbătorii naționale care va avea loc în acea zi.

Modificările specifice vor avea loc după cum urmează:

Instrument

Joi, 8 Martie

Vineri, 9 Martie

EURRUB

Închis

Program normal

USDRUB

Închis

Program normal

N.B. "Programul normal" variază în funcție de instrument. Vă sugerăm să consultați detaliile specifice pentru fiecare instrument din secțiunea Specificațiile Contractelor de pe site-ul nostru.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că există un nivel mai ridicat de risc implicat în menținerea pozițiilor deschise și a ordinelor în așteptare pe perioadele de vacanță. De asemenea, orele de tranzacționare indicate pot fi modificate de către bursele respective sau furnizorii de lichiditate. În plus, astfel de perioade pot spori probabilitatea unor spread-uri mai largi datorită lichidității mai reduse din piețe.

Este întotdeauna o idee bună să urmăriți Calendarul Forex, instrumentul care vă va ajuta să rămâneți la curent cu toate evenimentele viitoare care ar putea afecta programul de tranzacționare.

Trade of the Day: idei noi de tranzacționare

Piața valutară a rublei poate fi închisă, dar multe altele vor fi deschise! Atât timp cât nu este o sărbătoare globală, Admiral Markets vă va prezenta mereu "tranzacția zilei". Astăzi ar putea fi EUR/USD, mâine Gold, poimâine Bitcoin. Dacă aveți nevoie de idei proaspete despre piețe, atunci sunteți bineveniți să vă alăturați - puteți face acest lucru atât live cât și, puțin mai târziu, prin canalul nostru de YouTube.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.