Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Programul de tranzacționare cu ocazia Summer Bank Holiday 2018 din Marea Britanie

August 22, 2018 00:37Stimate trader,

Te rugăm să reții că, datorită vacanței de vară din Marea Britanie, programul nostru de tranzacționare va fi ușor modificat.

Poți consulta tabelul de mai jos pentru detalii complete despre modificări. Toate orele sunt date în Ora Europei de Est (EET), care este fusul orar MetaTrader.

Instrument

Luni

27 August

Marți

28 August

Forex Spot

Program normal

Program normal

FTSE100

Închis

Program normal

CFD-uri pe acțiuni UK / acțiuni UK /

CFD-uri pe ETF-uri UK / ETF-uri UK

Închis

Program normal

N.B. "Programul normal" variază în funcție de instrument. Te invităm să consulți detaliilke specifice pentru fiecare instrument în secțiunea Specificațiile contractelor de pe site-ul nostru.

Te rugăm să reții și că există un nivel mai ridicat al riscului implicat în menținerea pozițiilor deschise și al ordinelor în așteptare pe perioadele de vacanță. De asemenea, orele de tranzacționare indicate pot fi modificate de către bursele respective sau furnizorii de lichiditate; modificarea orelor de tranzacționare poate afecta, de asemenea, termenii de pre-închidere. În plus, astfel de perioade pot spori probabilitatea unor spread-uri mai largi datorită lichidității mai reduse din piață.

Webinariile noastre nu vor lua pauză în ziua de luni, 27 august! Alătură-te seriei de webinarii live, "Real-Time Daily Trading Ideas" și analizează piețele împreună cu traderii din ziua respectivă - 5 zile pe săptămână, 5 traderi profesioniști, 5 stiluri de tranzacționare.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.