Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Programul de tranzacționare actualizat pentru vacanța de an nou din Hong Kong

Februarie 02, 2019 02:16

Stimați traderi,

Vă rugăm să rețineți că, datorită perioadei de sărbători de An Nou Lunar din Hong Kong, calendarul de tranzacționare pentru CFD-ul aferent HSI50 - Hang Seng Index - va fi modificat temporar, în sensul că acesta va rămâne închis între 5 și 7 februarie 2019.

Dacă, însă, doriți să tranzacționați pe perioada vacanței respective? Da, puteți realiza aceasta, prin intermediul Admiral Markets! Oferim aproape 20 de CFD-uri pe indici, incluzând DAX30, DJI30, FTSE100 și ASX200, toate acestea rămânând deschise pentru tranzacționare în orarul obișnuit de tranzacționare obișnuit pentru această perioadă.

Aflați mai multe despre oferta noastră de CFD-uri pe indici, inclusiv despre spread-urile actuale ale CFD-urilor noastre cele mai populare, aici.

N.B. "Orarul obișnuit de tranzacționare" variază în funcție de instrument. Consultați detaliile specifice pentru fiecare instrument în secțiunea Specificațiile contractelor din site-ului nostru.

Vă rugăm să rețineți că există un nivel mai ridicat al riscului implicat în menținerea pozițiilor deschise și a ordinelor în așteptare în perioadele de vacanță. De asemenea, orarul de tranzacționare indicat poate fi modificat de către bursele respective sau furnizorii de lichidități; modificarea orarului de tranzacționare poate afecta, de asemenea, termenii de pre-închidere. În plus, astfel de perioade pot spori probabilitatea unor spread-uri mai largi din cauza unui nivel mai redus al lichidității din piață.

Cu stimă,

Admiral Markets

MT4 și MT 5 Ediția Supremă


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 77% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.