Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Program educațional Zero to Hero

Octombrie 10, 2016 11:00

Stimați Traderi,

Noi la Admiral Markets credem în proverbul: "O lecție împărtășită este o lecție învățată".

De aceea, ne mândrim să anunțăm noul nostru program Zero to Hero, efortul nostru recent pentru educarea traderilor începători.

Zero to Hero este un curs online gratuit, ce va dura 21 de zile, abordând o gamă largă de subiecte despre piața Forex, cum ar fi:

 • tranzacții long/short
 • lumânări, trend
 • oscilatori
 • modele de grafice
 • program de tranzacționare.

Participanții Zero to Hero vor avea posibilitatea să învețe din experiența mentorului, Liviu Moldovan. Mai multe tipuri de chestionare vor fi pe parcursul cursului pentru a ne asigura că ați înțeles materialul.

Absolvirea programului Zero to Hero vă va acorda un certificat, pentru a vă aduce aminte despre reușitele dvs.

Zero to Hero este lansat pe 10 Octombrie 2016, dar traderii se pot înregistra în program oricând. Înregistrați-vă acum pentru a primi regulat notificări.

Cu deosebită considerație,

Admiral MarketsAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.