Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Primul eveniment Admiral Markets din 2016 - Galerie de Imagini 2016.02.23

Februarie 23, 2016 10:28


În timp ce numeroşi cineaşti de la Hollywood s-au concentrat pe gravitatea crizei financiare (prin producţii precum "Insider Job" (2010, Charles Ferguson), "Margin Call" (2011, J.C. Chandor), "99 Homes" (2014, Ramin Bahrani), prin "The Big Short", nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun film, regizorul Adam McKay transformă colapsul financiar într-o comedie "neagră", cu accente de documentar, trasând astfel cu măiestrie lecţiile crizei.

McKay a mizat pe faptul că oamenii nu au înţeles în totalitate ce s-a întâmplat cu economia în 2007 şi a adaptat cartea omonimă a lui Michael Lewis, inspirată din întâmplări reale, în jurul a patru personaje cheie. Recenzia filmului AICI

Clientii Admiral Markets au fost invitati sa vizioneze filmul The Big Short intr-o atmosfera placută și relaxantă.

Mai jos, galeria de imagini de la primul eveniment Admiral Markets din 2016, dedicat filmului The Big Short (Studio VIP si Studio Launch, respectiv Sala 2 din incinta Grand Cinema, Baneasa Shopping City).

Ziua 1, Joi 28 Ianuarie 2016: Studio VIP si Studio Launch (Premiera filmului The Big Short)

Ziua 2, Marti 2 Februarie 2016: Sala 2 din incinta Grand Cinema, Baneasa Shopping City

Va multumim si va asteptam si la urmatoarele evenimente din 2016.Cu deosebita consideratie,
Echipa Admiral Markets din RomaniaAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.