Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Plăți gratuite cu cardul de credit

Ianuarie 15, 2018 20:13

Stimați traderi,

După cum știți, nu ne oprim niciodată din a vă oferi cele mai bune condiții posibile pentru tranzacționare, inclusiv în privința depunerilor de fonduri în contul dvs. cât mai rapid, ușor și confortabil cu putință.

Din acest motiv suntem încântați să vă anunțăm că depunerile efectuate prin card de credit vor fi, de asemenea, gestionate cât mai ieftin posibil - 100% gratuit!

Începând cu 15 ianuarie 2018, toate plățile prin carduri de credit vor fi efectuate GRATUIT!

Timpul înseamnă bani!

Tranzacționarea prin Admiral Markets este rapidă! Execuția ordinelor Forex și CFD are loc, de obicei, în milisecunde, dar depunerile prin bancă pot dura până la trei zile. Deci, de ce nu accelerați depunerile efectuându-le prin intermediul unui card de credit? Faceți o încercare astăzi și depuneți gratuit!

Trebuie să vă reamintim că orice depuneri pe care le faceți ar trebui să fie utilizate numai pentru activitățile de tranzacționare.

Plăți instantanee - tema anului 2018!

Dacă nu vă place să folosiți carduri de credit, avem multe alte opțiuni pentru o depunere rapidă: încercați Skrill sau utilizați Klarna ("Sofort"), disponibile în mai multe țări. Întotdeauna ne asigurăm că oferta noastră de servicii este cât mai convenabilă pentru dvs., clienții noștri fideli. Vă rugăm să verificați toate detaliile referitoare la ofertele noastre pentru depuneri aici.

Dacă aveți întrebări legate de acest aspect sau de orice alt aspect al serviciilor noastre, vă rugăm să contactați echipa locală de asistență pentru clienți.

Cu stimă,

Admiral Markets

P.S. Cele mai bune lucruri în viață sunt gratuite! Încercați plugin-ul GRATUIT MetaTrader Ediția Supremă pentru MT4 și MT5. Îmbunătățiți platforma de tranzacționare cu peste 60 de funcții avansate. Disponibil acum pentru conturile Demo și Live.


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.