Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
  • Efect de levier de până la:
    1:30 pentru clienții de retail,
    1:500 pentru clienții profesionali
  • Protecție asigurată de FSCS
  • Protecție împotriva balanței negative
CONTINUĂ
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.

Noul Indicator Day Session MT4 Supreme

Aprilie 20, 2016 16:58

Stimate Trader,

Platforma suprema de tranzactionare a devenit si mai buna cu noul Indicator Day Session.

Este corect, Editia Suprema MetaTrader 4 a devenit mai puternica.

Indicatorul Day Session poate ascunde lumanarile generate in timpul perioadelor nocturne de tranzactionare, dar, totusi, va permite sa continuati sa lucrati cu setarile si indicatorii obisnuiti.

Am prelungit orele de tranzactionare pentru indici majori CFD, ca DAX30, acum, chiar si CFD axat pe indicele German poate fi tranzactionat 24/5. Dar daca doriti ca in graficul dvs. sa fie afisate orele standard de tranzactionare - Indicatorul Day Session face posibil acest aspect.

Dumneavoastra va puteti crea propriile ferestre de timp pentru sesiuni ca DAX30 Xetra, de la 09:00 la 17:30 CET.
Implicit, indicatorul este setat sa arate sesiunea regulata DAX30 de la 08:00 la 22:00 CET.

Ca sa aplicati indicatorul la grafic:

1. deschideti indicatorul si setati parametrii;

2. dati click pe "file"; apoi
3. selectati "open offline"; si
4. alegeti-va simbolul dorit ca sa-l deschideti intr-un grafic offline.

Puteti modifica periodicitatea afisata in diagrama activa in orice moment, ceea ce duce si la schimbarea acesteia in graficul offline, de asemenea.

Si nu va faceti griji - puteti aplica multe dintre template, indicatori si sfaturi ale expertilor la graficul offline ca de obicei.

Cu stima,
Echipa Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.