Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Notificare privind schimbări referitoare la conturile de tranzacționare Admiral Markets

Iulie 13, 2015 10:47

Stimați clienți,

Dorim să vă aducem la cunoștință că în termen de 15 zile, începând din 27.07.2015, vom introduce comisioane pentru alimentările și retragerile efectuate electronic cu Cardul, în conformitate cu practicile din piață la ora actuală. Aceste comisioane vor acoperi o parte (dar nu toate) din costurile pe care le avem cu operatorii noștri de plăți. Per ansamblu, costurile tranzacționării vor rămâne în continuare competitive, iar calitatea serviciilor oferite de noi va rămâne neschimbată.

Vă reamintim că Admiral Markets dispune de conturi bancare în România și există posibilitatea de a efectua operațiuni rapide și convenabile, fie prin ordin de plată din banca dvs. (recomandată), inclusiv online, fie prin depunere cash la orice casierie Raiffeisen Bank.


În cazul în care sunteți mulțumit de calitatea serviciilor noastre nu trebuie să faceți nimic, ci doar sa utilizați în continuare serviciile oferite de Admiral Markets.

În cazul în care după data de 27.07.2015 nu sunteți mulțumit de noua politica de comisionare, puteți alege să vă închideți contul de tranzacționare, însă, vă asigurăm că vom încerca să compensăm acest inconvenient printr-o calitate deosebită a serviciilor și condițiilor noastre de tranzacționare.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați suportul Admiral Markets UK Ltd. din România.

Cu deosebită considerație,
Echipa Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.