Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Nasdaq salută intrarea Admiral Markets AS în lista Nasdaq Baltic Bond

Ianuarie 12, 2018 22:01


Stimați Traderi,

Suntem încântați să vă informăm că Nasdaq (NDAQ) a anunțat că, de la 11 ianuarie 2018, obligațiunile emise de Admiral Markets AS sunt listate pe Nasdaq Baltic Bond List de către Nasdaq Tallinn.

"Admiral Markets AS a crescut de la o companie estoniană la o platformă globală de tranzacționare online și mă bucur să văd că aceasta își finanțează creșterea viitoare prin bursă", a declarat Kaarel Ots, CEO al Nasdaq Tallinn. "De asemenea, ne bucură să constatăm și faptul că acele companii care devin publice își îndreaptă tot mai mult ofertele către investitorii cu amănuntul. Admiral Markets AS oferă un bun exemplu prin emiterea și oferirea de obligațiuni cu o valoare nominală de 100 euro."

Listarea a avut loc în urma ofertei publice a obligațiunilor Admiral Markets AS în țările baltice. 306 investitori au subscris pentru respectivele obligațiuni o sumă în valoare totală de 1.826.800 de euro. Valoarea nominală a obligațiunii este de 100 EUR, rata dobânzii este de 8% pe an, iar plata cupoanelor are loc de două ori pe an. Data scadenței obligațiunilor este 28 decembrie 2027, dată la care emitentul va răscumpăra toate obligațiunile.

"O companie care operează în sectorul financiar trebuie să aibă mai multe surse de atragere a capitalului. Faptul că este listată la bursă face compania noastră mai transparentă și ne îmbunătățește imaginea în rândul potențialilor investitori ", a declarat Serghei Bogatenkov, membru al Consiliului de administrație al Admiral Markets AS. "În prezent, piața oferă o rată atractivă a dobânzii si o lichiditate bună și dorim să ne asigurăm că utilizăm aceste condiții. Vom folosi banii pentru a ne consolida poziția pe piețele pe care deja ne desfășurăm operațiunile, pentru a ne crește baza de clienți, pentru creșterea activelor clienților noștri și, eventual, pentru a deveni o companie care să facă parte din clasamentul primelor 10 care operează în acest sector".

Pentru mai multe informații despre emisiunea de obligațiuni vă sugerăm să consultaț pagina dedicată emisiunii de obligațiuni.

Vă rugăm să rețineți că acest material are doar un scop informativ și nu reprezintă o recomandare de investiții.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.