Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Modificări la nivelul programului de tranzacționare cu prilejul sărbătorilor naționale din Rusia

Februarie 22, 2017 10:20

Stimați Traderi,

Vă rugăm să luați în considerare faptul că programul de tranzacționare pentru perechile valutare ce conțin rubla va fi modificat pe 23 februarie și 8 martie 2017, cu prilejul unor sărbători naționale din Rusia.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos. Toate orele sunt prezentate în EET (ora României).

Instrument

Joi, 23 februarie

Miercuri, 8 martie

USD/RUB, EUR/RUB

Închis

Închis

(Programul de tranzacționare prezentat mai sus poate suferi modificări. Vă vom informa anticipat cu privire la orice eventuală modificare).

Vă rugăm să rețineți că în această perioadă există un nivel mai ridicat de risc în cazul menținerii pozițiilor deschise și a ordinelor în așteptare. Mai mult decât atât, este necesar să luați în considerare posibilitatea existenței unor spread-uri mai mari din cauza lichidității mai scăzute din piață. În vederea minimizării riscurilor la care vă expuneți, vă invităm să analizați Setările de Protecție împotriva Volatilității.

Cu deosebită considerație,

Admiral Markets

Best Forex Educator 2016Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.