Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Modificări la nivelul prețurilor indicilor cash

Februarie 22, 2017 10:30

Stimate Trader,

Dorim să te informăm că, începând cu deschiderea sesiunii de luni, 27 Februarie 2017, dimensiunea tick-ului pe următorii Indici Iash va fi 0.01, conform tabelului de mai jos:

Simbol MT4

Dimensiunea inițială a tick-ului

Noua

Dimensiune a tick-ului

Noua valoarea a tick-ului

[CAC40], [CAC40]-Pro

0.1

0.01

1 euro-cent

[DAX30], [DAX30]-Pro

0.1

0.01

1 euro-cent

[DJI30], [DJI30]-Pro

1.0

0.01

1 cent

[FTSE100], [UK100]-Pro

0.1

0.01

1 penny

[JP225], [JP225]-Pro

1.0

0.01

10 sen

[NQ100], [NQ100]-Pro

0.1

0.01

1 cent

[SP500], [SP500]-Pro

0.1

0.01

1 cent

[STOXX50], [STX50]-Pro

0.1

0.01

1 euro-cent

Există două motive pentru aceste amendamente:

  1. Aceste modificări ne oferă posibilitatea nouă, ca și broker, să oferim spread-uri mai competitive, chiar sub valoarea unui punct de indice standard și un pas minim de cotare de 1/10 din valoarea unui punct de indice.
  1. Pentru tine, în calitate de trader, aceste modificări reprezintă o posibilitate în plus de a-ți gestiona cu o mai mare precizie Setările de Protecție împotriva Volatilității, din moment ce aceaste funcționalități impun introducerea tuturor valorilor folosind valoarea minimă a pasului de cotare în unități (tick-uri). După aceste modificări, vei fi în măsură să stabilești o valoare acceptabilă a intervalului de slippage sau a intervalului pentru anularea ordinelor din interiorul gap-urilor, folosind o valoare unică, aplicabilă tuturor indicilor. De exemplu, o valoare de 300 înseamnă o schimbare a prețului cu 3.0 puncte de indice pentru fiecare dintre CFD-urile pe indicii [DAX30] și [DJI30].

Dacă utilizezi Setările de Protecție împotriva Volatilității te rugăm să revizuiești valorile asociate acestora din Biroul Traderului înainte ca aceste modificări să intre în vigoare.

Ca de obicei, dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi prin intermediului serviciului de chat online, telefonic - la numerele de telefon afișate pe site sau prin email la info@admiralmarkets.ro

Cu deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.