Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Modificări în sistemul de plată Skrill

Octombrie 24, 2016 18:26

Stimați traderi,

Dorim să vă informăm despre modificările politicii de plată referitoare la depunerile și retragerile de USD, utilizând sistemul de plată Skrill.

Începând cu 18 Octombrie 2016, nu vom mai putea accepta depozite și retrageri de USD prin intermediul sistemului de plată Skrill. Vă rugăm să accesați secțiunea Depozite & Retrageri pentru mai multe detalii despre sistemele alternative de plată.

Pentru a fi în conformitate cu cerințele AML (Împotriva Spălării Banilor), vă rugăm să rețineți că toate depunerile efectuate prin intermediul acestui sistem înainte de 18 Octombrie 2016, vor fi returnate înapoi la sursă. De exemplu, dacă ați făcut un depozit de 100 $ pe 17 Octombrie, utilizând Skrill și solicitați o retragere de 100 $ pe 22 Octombrie 2016, vă vom returna banii înapoi în contul dvs. Skrill.

În acest moment, nu putem afirma cât timp va dura această schimbare, dar vă vom ține la curent cu orice notificare. Ne cerem scuze pentru inconveniențe și vă mulțumim pentru înțelegere.

Cu o deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.