Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Modificări ale termenilor de tranzacționare ca urmare a alegerilor parlamentare din Italia

Martie 01, 2018 21:10

Stimați traderi,

Incertitudinea din piețe este în creștere în perioada alegerilor parlamentare din Italia, ce vor avea loc duminică, 4 martie 2018. Ca răspuns la această situație, vom opera o serie de modificări care ar putea afecta tranzacționarea dvs.

Modificările specifice vor fi:

1. Reducerea levierului maxim pe perechi valutare la 1:200.

2. O reducere a efectului maxim de levier asupra CFD-urilor pe indici la 1:100.

Modificările vor fi aplicate cu 3 ore înainte de închiderile sesiunilor de tranzacționare ale instrumentelor respective, vineri, 2 martie 2018 și vor dura până luni, 5 martie 2018, la ora 12:00 (EET).

Vă rugăm să rețineți că aceste modificări vor fi aplicate și pozițiilor deschise deja, ceea ce poate duce la creșterea cerințelor de marjă aferente contului dvs.

Este important să țineți cont de riscurile sporite ce pot apărea perioada de până la dar și după alegerile din Italia, incluzând:

a. mișcări bruște ale prețurilor din piețe, în special cele privind CFD-urile în EUR și perechile valutare ce conțin EUR;

b. diferențe semnificative de preț - mai ales între sesiunea care se va închide vineri, 2 martie și cea care se va deschide sesiunii luni, 5 martie - aferente instrumentelor de mai sus;

c. lichiditate limitată, ceea ce poate duce la o creștere a numărului de respingeri ale ordinelor și alunecări (slippage) ale acestora.

În plus față de aspectele menționate mai sus, Admiral Markets își rezervă dreptul de a face modificări suplimentare în funcție de situația din piețe în legătură cu alegerile parlamentare din Italia.

Notificări suplimentare pot fi furnizate prin intermediul site-ului nostru web, prin e-mail sau prin poșta internă din platforma MetaTrader. Astfel de modificări pot include, dar nu se limitează la:

a. creșteri ale cerințelor de marjă pentru alte instrumente și creșteri suplimentare ale cerințelor de marjă privind instrumentele de mai sus;

b. restricții suplimentare de tranzacționare sau extinderea termenilor oricărei modificări sau a tuturor amendamentelor descrise mai sus pentru o perioadă suplimentară de timp.

Cu stimă,

Admiral MarketsAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.