Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Modificări ale programului de tranzacționare pentru perechile cu RUB pe perioada sărbătorilor

Decembrie 23, 2016 11:33

Stimați Traderi,

Vă rugăm să rețineți că pe perioada sărbătorilor, Crăciun și Anul Nou, programul de tranzacționare pentr perechile valutare USD/RUB și EUR/RUB va suferi câteva modificări, după cum urmează:

 • USD/RUB și EUR/RUB — 2-6 Ianuarie 2017: ÎNCHIS

Programul va reveni la normal Luni, 9 Ianuarie 2017, la ora standard de deschidere a pieței.

Vă rugăm să rețineți că în această perioadă:

 1. există un nivel mai ridicat de risc în cazul menținerii pozițiilor deschise și a ordinelor în așteptare;
 2. orele de tranzacționare indicate pot fi supuse modificărilor în funcție de programul piețelor respective sau a furnizorilor de lichiditate;
 3. să luați în considerare posibilitatea existenței unor spread-uri mai mari datorită lichidității mai scăzute din piață.

Anul 2016 a fost unul plin de evenimente pentru mediul financiar. De asemenea, a fost și un an în care am primit premiul pentru Cel mai bun broker CFD, o reușită de care suntem mândri. Cu acest prilej, dorim să vă mulțumim că ați făcut acest lucru posibil și că sunteți parte a acestui succes.

Vă dorim dumneavostră și familiei dumneavoastră Crăciun Fericit și un început bun a anului 2017.

Cu o deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.