Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Modificări ale programului de tranzacționare în contextul UK Summer Bank Holiday

August 24, 2017 10:52

Stimate Trader,

Dorim să te informăm că, în contextul UK Summer Bank Holiday, tranzacționarea indicelui FTSE100 CFD va fi închisă după cum este menționat mai jos:

Deschiderea sesiunii de luni 28 august - marți 29 august 2017, ora 3.00 (EEST)

De asemenea, te rugăm să reții că menținerea pozițiilor deschise sau a ordinelor în așteptare în această perioadă ar putea implica un risc suplimentar. Orele de tranzacționare indicate pot fi modificate de către bursele respective sau de către furnizorii de lichiditate.

Nu în cele din urmă, te rugăm să iei în considerare faptul că există o probabilitate ridicată lărgire a spread-ului din cauza lichidității reduse.

Întotdeauna este indicat să urmărești astfel de evenimente, care pot modifica orele obișnuite de deschidere a piețelor. Calendarul nostru Forex este o unealtă practică și te poate ajuta sa-ți planifici programul de tranzacționare.


Cu deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.