Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Modificări ale cerințelor de marjă înaintea alegerilor din Germania și Noua Zeelandă

Septembrie 22, 2017 14:23

Stimate Trader,

Alegerile generale din acest weekend din Germania și Noua Zeelandă ar putea avea ca rezultat o piață cu volatilitate ridicată pentru o serie de instrumente Forex și CFD.

În calitate de broker responsabil, este de datoria noastră să vă informăm cu privire la toate eventualele evenimente care ar putea perturba piața, cum ar fi viitoarele alegeri din Germania și Noua Zeelandă, care vor avea impact potențial asupra instrumentelor, inclusiv EUR și NZD, precum și valute volatile corelate precum GBP. Aceste piețe ar putea să nu mai fie la fel de lichide ca în perioadele de dinainte și de după alegeri. Ordinele Dvs. în așteptare pot fi executate cu un slippage substanțial față de nivelurile solicitate din cauza posibilelor salturi de preț care ar putea apărea după sfârșitul săptămânii.

Din acest motiv pentru perioada de la ora 21:00 EET vineri, 22 septembrie 2017, până la ora 10:00 EET luni, 25 septembrie 2017, cerințele noastre de marjă se vor schimba după cum urmează:

● FX Majors, FX Minors, FX Exotics și perechile valutare cu CHF - levierul maxim va fi redus la 1: 200.

● [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100], #Bund, #USTNote - levierul maxim va fi redus la 1: 100.

● [AEX25], [CAC40], [IBEX35], [MDAX50], [TECDAX30], [OBX25], [SMI20], [STOXX50] - levierul maxim va fi redus 1:50.

Rețineți că modificările de mai sus vor fi aplicate atât pozițiilor noi, cât și celor existente.

Rețineți, de asemenea, că modificările de mai sus la pârghia maximă nu înlocuiesc termenii actuali de preînchidere, așa cum este specificat în secțiunea noastră Specificațiile contractelor.

De asemenea, am putem adopta și alte măsuri dacă se va considera a fi oportun și fezabil, în circumstanțele date, care ar putea include inițierea modului "Doar închidere" pentru perioade nedeterminate de timp. Dacă este posibil, vă vom emite o actualizare corespunzătoare.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să luați legătura cu echipa locala de suport clienti sau cu managerul Dvs. de cont.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.