Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Modificări ale cerințelor de marjă

Ianuarie 19, 2017 16:45


Stimați Traderi,

Vă rugăm să luați la cunoștință noile informații referitoare la modificările cerințelor de marjă - ce vor intra în vigoare începând cu următoarele zile:

1. Recalcularea cerințelor de marjă a pozițiilor deschise sub termenii vechi de marjă

Marjele pozițiilor deschise pe conturile Admiral.Markets și Admiral.Prime înainte de 9 Ianuarie 2017 (în conformitate cu termenii vechi privind marja) vor fi recalculate conform noilor Cerințe de marjă. Acest proces va face parte din programul de mentenanța programat în acest weekend, 21-22 Ianuarie 2017.

Motivul recalculării se datorează faptului că noile marje furnizează un levier mai mare pentru poziții mai mici deshise pe instrumente populare, cum ar fi DAX30, GOLD, USDCHF etc, în timp ce clienții nu au opțiunea de a micșora marja pentru pozițiile vechi.

Dacă aveți poziții mari deschise înainte de 9 Ianuarie 2017, vă recomandăm să vă asigurați că aveți suficiente fonduri pentru a face față noilor Cerințe de marjă pentru toate pozițiile dvs., fiindcă levierul de 1:50 și/sau 1:10 poate fi aplicat la unele părți ale pozițiilor mari.

Vă rugăm să rețineți că acest aspect nu va influența clienții cu cont Admiral.Markets (ex-Pro) pe serverul de tranzacționare AM-Live3 — deoarece noile condiții de marjă nu se aplică pe aceste conturi.

2. Modificări ale termenilor de marjă aplicabili orei de pre-închidere

Începând de vineri, 20 Ianuarie 2017, termenii de marjă aplicabili orei de pre-închidere vor fi după cum urmează:

Dacă o poziție este deschisă sau închisă (parțial sau total) pe un cont de tip Admiral.Markets sau Admiral.Prime cu o oră înainte de închiderea sesiunii de vineri, pe orice instrument, levierul aplicat tuturor pozițiilor este de 1:50. În acestea sunt incluse și pozițiile deschise înainte de ora de pre-închidere, dar nu include pozițiile deschise pe instrumente cărora se aplică o rata a levierului mai mică (ex: 1:10).

Termenul de mai sus are o durată extinsă pentru un anumit număr de CFD-uri pe Indici Cash și Obligațiuni, datele relevante fiind specificate pe pagina cu Specificațiile Contractelor.

Valoarea marjei imobilizate în pozițiile a căror levier aplicat este de 1:50, deschise în intervalul orei de pre-închidere, va fi recalculat automat în weekend. Odată cu deschiderea sesiunii de luni, levierul aplicat acestor poziții va reflecta valoare nominală conform termenilor și condițiilor generale de marjă.

De asemenea, recalcularea în weekend va lua în considerare nivelul efectului de levier pe care îl aveți setat în Biroul Traderului.

Vă rugăm să rețineți că termenii de mai sus pot fi aplicați cu notificare și altor zile din cursul săptămânii, în cazul în care anumite sărbători oficiale pot influența programul standard de tranzacționare.

3. Selectarea levierului maxim din Biroul Traderului

Clienții care dețin un cont de tip Admiral.Markets sau Admiral.Prime au opţiunea de a micşora sau mări efectul de levier manual selectând unul dintre pragurile disponibile în setările de cont din Biroului Traderului. Toate opțiunele levierului sunt disponibile, indiferent de balanța contului.

Vă rugăm să reţineţi că schimbarea levierului asociat contului are un efect imediat asupra valorii marjei imobilizate în poziţiile deschise. Astfel, vă sugerăm să verificați de două ori pozițiile deschise dacă optați pentru micșorarea levierului maxim.

Dacă alegeţi un nivel mai scăzut al levierului, intervalele valorilor nominale aplicabile poziţiilor dumneavoastră încep de la cele stabilite levierului selectat în secțiunea Cerințe de marjă.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.

Cu o deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.