Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Modificări aduse condițiilor de tranzacționare pentru CFD-urile pe DAX 30

Februarie 09, 2018 17:21

Stimați traderi,

Vă informăm pe această cale că operăm câteva modificări la termenii de tranzacționare pe CFD-urile ce au ca activ suport indicele DAX 30. Aceste modificări se vor aplica celor care au cont Admiral.Markets și Admiral.MT5 și vor intra în vigoare de la deschiderea sesiunii de luni, 12 februarie 2018.

Se vor aplica următoarele modificări:

Termen

Valoarea precedentă

Valoarea nouă

Spread tipic (în timpul sesiunii principale de tranzacționare)

0,8 (tipic fix)

0,8 (flotant)

Spread tipic (în afara sesiunii principale de tranzacționare)

4,74 (tipic fix)

5,18 (flotant)

Orar de tranzacționare (EET)

01:00 Luni - 23:00 Vineri; pauză 23:15 - 23:30 și 23:59 - 01:00; marjă de pre-închidere de la 22:00 Vineri

01:00 Luni - 23:00 Vineri; pauză 23:00 - 23:30 și 23:59 - 01:00; marjă de pre-închidere de la 22:00 Vineri


Aceste modificări sunt legate de schimbarea furnizorului nostru de lichiditate, care operează o sesiune de tranzacționare puțin diferită și prețuri cu un spread flotant, care fluctuează într-un interval restrâns.

Protecția împotriva volatilității

Protecția dvs. la niveluri ridicate de volatilitate este întotdeauna extrem de binevenită. Volatilitatea poate fi prietenul dvs., dar prea multă volatilitate are potențialul de a deveni foarte periculoasă și poate duce la un slippage suplimentar. Din fericire pentru dvs., Admiral Markets a dezvoltat un set unic de setări avansate de tranzacționare, care ar trebui să vă ajute să minimalizați riscul de volatilitate în timpul tranzacționării. Aflați mai multe!

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.