Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Introducerea SNAPCHAT și noi condiții de tranzacționare pentru CFD-urile pe acțiuni americane

Martie 24, 2017 12:00

Stimați Traderi,

Intensificarea eforturilor noastre în direcția condițiilor de tranzacționare a CFD-urilor a determinat numeroși traderi să tranzacționeze volume mai mari.

Dat fiind faptul că este important pentru noi să le aducem satisfacție clienților noștri, ne-am decis să îmbunătățim condițiile de tranzacționare a CFD-urilor pe acțiuni începând cu data de 14 martie 2017.

Un nou instrument unic de tip CFD pe acțiuni

Dorim, de asemenea, să vă aducem la cunoștință faptul că adăugăm un nou instrument de tip CFD pe acțiuni, și anume Snap Inc (Snapchat) - #SNAP. Fondată în anul 2011, Snapchat este o platformă de mesagerie și social network populară, destinată exclusiv utilizatorilor de telefon mobil. Astăzi, cu aproximativ 7 miliarde de vizualizări pe zi, aceasta se bucură de un real succes în spațiul social media.

Vă rugăm să rețineți că noul instrument va fi oferit traderilor care dețin un cont Admiral.Markets pe serverul AM-Live2, întrucât nu vor mai fi adăugate noi instrumente de tranzacționare pe serverele corespunzătoare conturilor Admiral-Pro (cu sufixuri Pro distincte adăugate simbolurilor instrumentelor). Prin urmare, dacă în prezent utilizați un cont Admiral Pro, însă doriți să tranzacționați noi instrumente, vă rugăm să deschideți în locul acestuia un cont nou Admiral.Markets și să transferați fondurile intern prin Biroul Traderului.

Noua dimensiune minimă a contractului, pasul de creștere a dimensiunii contractului și sesiunea de tranzacționare pentru toate CFD-urile pe acțiuni americane

Nu ne vom rezuma la îmbunătățirea ofertelor deja existente. Începând de luni, 20 martie 2017, vor exista câteva modificări cu privire la condițiile de tranzacționare pentru toate CFD-urile pe acțiunile americane unice. Vom schimba comisionul și comisionul minim, vom scădea dimensiunea volumului minim, pasul de creștere a dimensiunii contractului și valorile unui pip per contract minim, astfel încât veți putea tranzacționa mini-contracte începând de la 1 acțiune, cu pas de creștere a contractului de 1 acțiune.

Principalele amendamente privind CFD-urile pe acțiunile americane:

  • Comision – 2 pipși per tranzacție completă (round turn)
  • Comision minim – 2 USD per tranzacție completă (round turn)
  • Noua dimensiune minimă a contractului, acțiuni – 1 acțiune
  • Noul pas de creștere a dimensiunii contractului, acțiuni – 1 acțiune
  • Noua valoare a unui pip per contract minim – 0.01 USD
  • Noua zi de 3 swap-uri – vineri
  • Noul program de tranzacționare (EET) – de luni până vineri între orele 16:35 și 23:00 *

Admiral Markets face toate eforturile pentru a pune clienții în centrul activității sale. În consecință, dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un email, să ne sunați sau să ne vizitați direct la biroul nostru din București. Contactați-ne.

* Vă rugăm să luați în considerare faptul că, în conformitate cu noul program de tranzacționare cu prilejul trecerii la ora de vară în SUA, între 12 și 26 martie 2017 (inclusiv), tranzacționarea de zi cu zi va începe și se va încheia mai devreme. Află mai mult.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.