Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Înscrie-te în Admiral Club și câștigă bani reali din tranzacțiile tale.

Iulie 09, 2015 10:03

In exclusivitate pentru clientii cu conturi reale, Admiral Markets UK prezintă – Admiral Club – o oportunitate unică să câștigați bani reali prin simplul fapt că tranzacționați cu noi.

Ce este Admiral Club?

Admiral Club este un avantaj exclusiv al clienților Admiral Markets UK, care sunt deținători de conturi reale. Prin intermediul acestei facilități, toți membrii Admiral Club primesc puncte în urma tranzacțiilor reale realizate. Ulterior, aceste puncte pot fi convertite in bani reali in contul de tranzacționare. Numărul de puncte primite este direct corelat cu numărul de tranzacții efectuate: cu cât aveți mai multe tranzacții, cu atât veţi primi mai multe puncte și cu atât mai mulți bani veți putea primi în contul de tranzacționare.

Cum mă pot înregistra?

Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați în Biroul Traderului și să deschideți un cont real de tranzacționare pe care să îl alimentați. Imediat ce veți începe tranzacționarea, veți acumula puncte Admiral Club.

Pentru fiecare lot tranzacționat (100.000 unități monetare) primiți 100 puncte Admiral Club, pentru fiecare mini-lot primiți 10 puncte Admiral Club și pentru fiecare micro-lot primiți 1 punct Admiral Club.

Cum pot schimba punctele în bani?

Accesați Biroul Traderului, iar din pagina Admiral Club puteti vedea numărul punctelor acumulate și realiza conversia punctelor în bani direct în contul real de tranzacționare.

Succes,
Echipa Admiral MarketsAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 77% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.