Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Închideri de poziții pentru instrumentele vechi - 1 decembrie 2017

Noiembrie 13, 2017 11:55

Stimați traderi,

Acest mesaj se adresează doar clienților ce au un cont Admiral.Pro pe serverul Admiral.Live (AdmiralMarkets-Live).

În urma conversiei conturilor Admiral.Pro către conturile Admiral.Markets - care a fost finalizată pe 21 septembrie 2017 - acum aveți acces la o gamă completă de instrumente de tranzacționare cu simboluri standard (de exemplu EURUSD). Între timp, instrumentele vechi - cele cu extensii distinctive "-Pro" (de exemplu EURUSD-Pro) - au fost plasate în modul "Close Only" - "Doar pentru închidere".

Deoarece această conversie la instrumentele standard Admiral.Markets se desfășoară fără probleme, am dori să setăm o anumită dată la care restul ordinelor deschise pe instrumente cu extensiile "-Pro" vor fi închise, astfel încât să putem elimina aceste simboluri pentru a optimiza performanța.

Vă rugăm să rețineți că pozițiile pe instrumentele vechi cu extensii "-Pro" (de exemplu, EURUSD-Pro, [DAX] -Pro etc.) vor fi închise la prețurile de închidere ale sesiunii din 1 decembrie 2017, ca parte a întreținerii planificate pentru respectivul weekend. Orice ordine rămase în așteptare pentru aceste instrumente vor fi, de asemenea, anulate în acel moment.

Dacă nu observați instrumentele standard Admiral.Markets în terminalul dvs. de tranzacționare, vă rugăm să faceți clic-dreapta pe "Market Watch" și să alegeți opțiunea "Show All".

Dacă aveți întrebări legate de acest aspect sau de orice alt aspect al serviciilor noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa locală de asistență pentru clienți.

Căutați idei de proaspete de tranzacționare?

Suntem încântați să vă prezentăm "tranzacția zilei" - prin intermediul seriei zilnice de webinarii live Idei de tranzacționare în timp real. Această serie oferă o privire detaliată asupra unui instrument specific, găzduit de un trader nou în fiecare zi. Dacă sunteți în căutarea unor idei proaspete de tranzacționare, atunci tocmai ce le-ați găsit! Vă sugerăm să le urmăriți fie în direct, fie puțin mai târziu prin intermediul canalului nostru de YouTube. Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem în curând!

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.