Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Important: Schimbări ale condițiilor de tranzacționare datorită situației din Grecia 2015.07.03

Iulie 03, 2015 14:31

Stimați Clienți,

Datorită incertitudinilor privind situația Greciei si a posibilității de volatilitate extremă pe Euro, Admiral Markets va aplica următoarele ajustări ale cerințelor de marjă începând de vineri, 3 iulie, ora 18:00 GMT (21:00 ora Romaniei). Cerinţele de marjă pentru TOATE instrumentele disponibile pentru tranzacționare vor fi crescute de două ori. De exemplu, dacă marja imobilizată pentru un instrument este de 2% din valoarea nominală, atunci marja va fi crescută la 4% din valoarea nominala. Politica de marjă va fi revizuită din nou duminică 5 iulie la ora 22:15 GMT (luni, 6 iulie, 01:15 ora Romaniei).

Adițional, în timpul condițiilor deosebite de piață, datorită lipsei de lichiditate, spread-urile vor fi crescute peste mărimea normală. De asemenea, există riscul apariţiei slippage-ului ce poate duce la execuţii la un preț mai slab decât cel din ordinul original.

Dacă aveți sau intenționați să deschideți poziții cu levier, vă recomandăm să ajustați mărimea contractelor sau să depozitați fonduri adiționale pentru a acoperi noile cerințe de marjă.


Cu stimă,
Echipa Admiral Markets.


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.