Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Important: Schimbări ale condițiilor de tranzacționare datorită situației din Grecia 2015.07.03

Iulie 03, 2015 14:31

Stimați Clienți,

Datorită incertitudinilor privind situația Greciei si a posibilității de volatilitate extremă pe Euro, Admiral Markets va aplica următoarele ajustări ale cerințelor de marjă începând de vineri, 3 iulie, ora 18:00 GMT (21:00 ora Romaniei). Cerinţele de marjă pentru TOATE instrumentele disponibile pentru tranzacționare vor fi crescute de două ori. De exemplu, dacă marja imobilizată pentru un instrument este de 2% din valoarea nominală, atunci marja va fi crescută la 4% din valoarea nominala. Politica de marjă va fi revizuită din nou duminică 5 iulie la ora 22:15 GMT (luni, 6 iulie, 01:15 ora Romaniei).

Adițional, în timpul condițiilor deosebite de piață, datorită lipsei de lichiditate, spread-urile vor fi crescute peste mărimea normală. De asemenea, există riscul apariţiei slippage-ului ce poate duce la execuţii la un preț mai slab decât cel din ordinul original.

Dacă aveți sau intenționați să deschideți poziții cu levier, vă recomandăm să ajustați mărimea contractelor sau să depozitați fonduri adiționale pentru a acoperi noile cerințe de marjă.


Cu stimă,
Echipa Admiral Markets.


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.