Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Faceți cunoștință cu Biroul Traderului 3.0!

Februarie 12, 2019 23:54

Admiral Markets este încântată să anunțe lansarea Biroului Traderului 3.0!

Dacă doriți să tranzacționați cu cele mai bune instrumente de pe piață, DA - puteți face acest lucru prin intermediul Admiral Markets! Biroul Traderului este tabloul de bord al clienților Admiral Markets, locul unde puteți crea conturi demo și de tranzacționare live, unde puteți accesa conturile existente, puteți depune sau retrage fonduri, puteți descărca ultimul software de tranzacționare și multe altele.

Noul și îmbunătățitul Birou al Traderului vine cu o serie întreagă de funcții noi pentru a crea o experiență mai bună pentru clienții Admiral Markets, printre care menționăm:

  • Criterii de securitate de ultimă oră: după auditarea extensivă a securității, puteți fi siguri că informațiile despre contul dvs. sunt sigure, fiind protejate de practici de securitate testate și dovedite;
  • Fiabilitate absolută: Biroul Traderului este acum mai sigur ca oricând, fiind supus unor teste complete;
  • Extrem de rapid: Biroul Traderului este construit folosind o tehnologie scalabilă, de înaltă performanță, ceea ce înseamnă că atât conturile cât și instrumentele și platformele sunt toate disponibile într-o clipă;
  • Interfață prietenoasă cu utilizatorul: echipa noastră care se ocupă cu experiența utilizatorilor a mapat întregul parcurs al utilizatorilor în Biroul Traderului pentru a se asigura că toți clienții noștri au cea mai bună experiență de gestionare a conturilor.

Toți clienții calificați existenți ai Admiral Markets au fost migrați de la versiunea anterioară a Biroului Traderului (Biroul Traderului 2) la Biroului Traderului 3 pe 25 ianuarie 2019.

Vă rugăm să rețineți că lansarea Trader's Room 3 este doar primul pas al procesului de optimizare - echipa Admiral Markets lucrează în prezent la o serie de noi funcționalități care vor fi lansate în următoarele luni, așa că rămâneți în apropiere!

Nou la Admiral Markets? Deschideți un cont chiar astăzi!

Dacă vă gândiți să tranzacționați prin Admiral Markets, primul pas pentru a începe este să vă deschideți un cont nou în Biroul Traderului.

Cu Admiral Markets, puteți spune DA:

  • Celor mai bune spread-uri dintotdeauna: Spread tipic de 0,6 pips pe EUR/USD și de 0,8 pips pe DAX30 CFD;
  • 7.500 de instrumente, inclusiv CFD-uri pe Forex, acțiuni, mărfuri, indici și multe altele;
  • Cea mai populară platformă de tranzacționare din lume – puteți tranzacționa de oriunde, de pe orice dispozitiv;
  • Cea mai puternică reglementare, cel mai puternic sprijin regional pentru clienți și cele mai puternice oferte globale.

Și, cu contul dvs. deschis în Biroul Traderului, puteți deschide un cont de tranzacționare live sau demo, puteți descărca software-ul de tranzacționare cel mai recent sau puteți tranzacționa direct din browserul dvs. și puteți depune și / sau retrage fonduri.

Începeți chiar de astăzi!

Către Biroul TraderuluiAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.