Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Conferința Anuală Admiral Markets 2016

Noiembrie 11, 2016 12:32


Conferința Anuală Admiral Markets 2016, un eveniment important pentru traderi, a avut ca invitat un speaker de top, o locație de prima clasă și un program de networking impresionant, toate într-o atmosferă plăcută. Aproximativ 500 de participanți, manageri din sectorul financiar, manageri de fonduri, traderi și investitori, au participat la acest eveniment benefic carierei lor.

Conferința Anuală Admiral Markets 2016, difuzată live în Europa, a avut loc pentru prima dată în Budapesta, pe 3 Noiembrie și a reprezentat o oportunitate unică atât pentru traderii cu experiență, cât și pentru începători să vadă, să asculte și să se întâlnească cu unul dintre cei mai cunoscuți traderi din prezent și, de asemenea, să interacționeze cu alți traderi.

Tema conferinței din acest an a fost "BACKSTAGE TRADING - The Five STEPS to a Winning Mindset", urmărind partea practică, pașii și procesul utilizat de către Birger Schäfermeier - DER TRADER - faimosul trader intra-day, autor și mentor (citește interviul cu traderul german). Adițional, conferința a avut câteva oportunități de networking. Începătorii au avut șansa să-și împărtășească viziunile și părerile cu traderii cu experiență, dar și cu Schäfermeier personal.

O nouă strategie nu e suficient pentru a fi un trader bun. Trebuie să-ți schimbi modul de gândire si de lucru, să întelegi pașii ce-i presupune jobul de trader pentru a reduce greșelile frecvente în tranzacționare, cu scopul eliminării stresului si îmbunătățirii strategiilor de tranzacționare. Acesta a fost scopul principal al conferinței Admiral Markets.

Mai jos, un trailer al conferinței din acest an.

Interviu cu Birger Schäfermeier - DER TRADER.


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.