Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Compensare pentru spike-ul de vineri, pe GBP/USD pentru conturile Admiral.Markets

Octombrie 11, 2016 15:53


Stimați Traderi,

Vineri, 7 Octombrie, la ora 02:07 (EET), s-au înregistrat mișcări agresive ale prețurilor perechilor valutare ce includ GBP (lira sterlină britanică). Anumite știri și zvonuri despre un "referendum atât de tare susținut privind calitatea de membru EU pentru Regatul Unit" au fost principalul factor de influență în acest sens.

Lichiditate a scăzut considerabil pentru o perioadă scurtă de timp, fapt ce a cauzat diferențe majore de cotare în prețul GBP, la diferite niveluri, a marilor bănci și case de brokeraj.

Lichiditatea noastră a fost, per total, suficientă și nu am observat probleme majore ale prețurilor perechilor ce includ lira sterlină, excepție făcând GBP/USD, unde s-a înregistrat un spike al prețului până la nivelul 1.1100, pe serverul Live2.

Deși prețul de mai sus reflectă un ordin executat de către o contraparte externă și nu este o eroare, unii dintre traderi au suferit de pe urma rezultatului acestei execuții particulare.

Am remarcat că prețul de 1.17944 - fiind prețul în următorul minut după spike (02:08 EET) pe serverul Live2 - este aproape de media generală a pieței 1.15 – 1.19.

Toate tranzacțiile pe GBP/USD, GBP/USD-Pro executate sub prețul 1.17944 pe 7 Octombrie 2016, 02:07 (EET), se vor supune compensării ce va fi efectuată astăzi, 11 Octombrie prin ajustarea balanței conturilor Admiral.Markets afectate.

Compensare va fi calculată ca diferență de puncte dintre prețul de execuție actual al tranzacțiilor pe GBP/USD în timpul spike-ului și prețul 1.17944, înmulțit cu valoarea pip-ului raportat la volumul de tranzacționare în lots, în funcție de moneda de bază.

Dacă aveți mai multe ordine afectate pe GBP/USD, contul dvs. va fi compensat cu o valoare cumulată.

Dacă ați obținut deja o compensare parțială, noi vom face o compensare parțială adițională, astfel încât suma să fie egală cu totalul calculat, conform calculului de mai sus.

Dacă aveți întrebări refereritor la această problemă, nu ezitați să ne contactați.

Cu deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.