Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets vă oferă tranzacții cu acțiuni reale și 265 de instrumente pentru investiții

Aprilie 06, 2018 02:06

Stimați traderi,

Suntem încântați să vă anunțăm lansarea unei noi oferte - Admiral.Invest, care se bazează pe platforma-lider MetaTrader 5 și care este concepută pentru investițiile în piețele de acțiuni.

Segmentul de piață pe care îl asigură acest nou tip de cont înseamnă 265 de companii dintre cele mai importante din Marea Britanie, SUA si UE și are ca țintă adăugarea unui număr substanțial de noi companii în lunile următoare astfel încât să vă poată oferi opțiuni în ceea ce privește portofoliul dvs. investițional.

Puteți găsi toate detaliile despre noile instrumente din contul Admiral.Invest în cadrul secțiunii Specificațiile contractelor de pe site-ul nostru.

Oferim, de asemenea, date de piață istorice și în timp real pentru toate acțiunile din contul Admiral.Invest live, fără costuri suplimentare!

Oferta noastră de investiții

Această lansare reprezintă un pas mic, dar semnificativ în mai multe direcții-cheie:

  • în primul rând, vă oferim în continuare o ofertă din ce în ce mai atractivă, oferindu-vă acces la noi tipuri de instrumente - adică tranzacționarea de acțiuni reale;
  • în al doilea rând, este un pas strategic către o ofertă care se bazează pe din ce în ce mai multe active care vizează asigurarea unui volum mare de valori mobiliare pentru investitorii și traderii de acțiuni;
  • în al treilea rând, este o schimbare specifică către promovarea platformei MetaTrader 5, care este o versiune mai puternică și îmbunătățită a predecesoarei sale, MetaTrader 4.


Actualizarea Termenilor și Condițiilor

Termenii și condițiile au avut parte de actualizări pentru a reflecta furnizarea noii oferte de acțiuni. Modificările făcute (deocamdată în limba engleză) vor fi disponibile și în alte limbi în săptămânile următoare, vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de clarificări.

Cele trei puncte-cheie ale noii noastre oferte

  • Fără efect de levier: tranzacționare cu acțiuni reale 1:1
  • Fără vânzări în lipsă: profit doar pe piețele în creștere
  • Investițiile pe termen lung au devenit posibile: puteți acumula dividende și le puteți folosi ca un fond de economii.


Cu stimă,

Admiral Markets

Știați că... Admiral Markets vă oferă suport în fiecare colț al globului? Ei bine, așa și facem! Suntem în preajma dvs., oriunde v-ați afla! Vă rugăm să rețineți că, prin Admiral Markets, tranzacționați global cu sprijin local! Dacă aveți probleme sau doriți să ne oferiți feedbackvă rugăm să nu ezitați să intrați în legătură cu noi!
Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.