Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets sustine Studentul-Investitor din România

August 01, 2016 12:40

Investment School este prima scoala gratuita de investitii din Romania care se adreseaza tuturor studentilor, indiferent de anul de studiu. Proiectul are o traditie de cincisprezece ani in organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania si se orienteaza spre pregatirea practica a participantilor, punand accent pe dezvoltarea acelor abilitati si compentente de care studentul investitor are nevoie pentru a se asigura de un randament cat mai bun a capitalului investit. Proiectul pune bazele unei educatii financiare stabile si vine in completarea notiunilor invatate in facultate, fiind o experienta noua si interesanta pentru participanti.

Investment School a fost iniţiat în anul 2000 din nevoia studenţilor de a beneficia de o pregătire suplimentară în domeniul investiţiilor în valori mobiliare. Proiectul a pornit cu scopul de a oferi studenţilor de excepţie cunoştinţele teoretice şi practice, necesare pentru a deveni profesionişti, alături de liderii pieţei de capital din România.

Proiectul se desfasoara în două module:

  • un modul teoretic care constă într-o săptămână de conferințe și workshopuri zilnice susținute de actori importanți ai pieței de capital;
  • un modul practic în care participanții vor avea ocazia sa tranzacționeze în piața reală, timp de 1 lună, pe platforma pusă la dispoziție de Admiral Markets, partener oficial al proiectului.

În premieră pentru Investment School, participanții au primit șansa de a tranzacționa bani reali și de a lua acasă profitul obținut.

Admiral Markets le-a oferit celor 30 de studenți câte un cont real cu 500 USD cadou pentru proba practică de o lună. Cei mai talentați 3 participanți vor lua acasă profitul realizat, iar marele câștigător va fi premiat cu 500 USD cash și un City Break la Londra, unde va beneficia de un training oferit de un analist Admiral Markets UK.

Competiția se va desfășura pe parcursul lunii August pe conturile Admiral.Markets, ce oferă o gamă largă de instrumente financiare disponibile pentru tranzacționare: acțiuni și indici, perechi valutare, obligațiuni, metale și mărfuri.

Impresiile, rezultatele finale și interviurile cu câștigătorii vor fi postate la începutul lunii Septembrie.

Admiral Markets urează succes viitoarei generații de investitori, experți și analiști financiari din România.


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.