Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Admiral Markets propune spre tranzacționare perechile valutare din Europa Centrală

Mai 15, 2017 10:50

Stimați traderi,

Suntem încântați să vă anunțăm că acum este posibil să tranzacționați următoarele perechi valutare pe contul Admiral.Markets:

Instrument

Descriere

USDPLN

Dolar american vs. Zlot polonez

EURPLN

Euro vs Zlot polonez

USDCZK

Dolar american vs Coroana cehă

EURCZK

Euro vs Coroana cehă

USDRON

Dolar american vs Leu

Puteți găsi informații despre spread-urile tipice și alte specificații făcând clic pe link-urile individuale din tabelul de mai sus. De asemenea, faceți clic dreapta pe butonul "Market Watch" din platforma MetaTrader 4 și alegeți "Afișați tot" pentru a afișa noile perechi valutare.

Această mică actualizare este primul pas către îmbunătățirea ofertelor noastre cu perechile valutare, indicii și CFD-urile pe acțiuni din Europa Centrală. Sperăm că acest lucru va fi apreciat de către clienții noștri.

Ca urmare a succesului produsului nostru bestseller - DAX30 - ne propunem să oferim condiții de tranzacționare extrem de competitive pe instrumentele naționale din toate țările în care operăm.

Urmăriți știrile companiei noastre pentru a vă asigura că nu pierdeți niciunul din anunțurile viitoare!

Cu deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.