Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets primește “Rating de 5 Stele” de la revista Focus Money

Februarie 02, 2017 13:41

Stimați Traderi,

Ne bucurăm să vă anunțăm că Admiral Markets a primit de la revista Germany's Focus Money un rating excelent la numeroase categorii care țin de 'credibilitate'.

Ediția 04/2017 a revistei Focus Money 'axată' pe brokerii CFD și serviciile acestora, împreună cu sondajul realizat de publicație, la care au participat aproximativ 1000 de cititori, suntem mândri să vă prezentăm următoarele rezultate:

Categorie

Rating Admiral Markets*

Cel mai credibil broker CFD

Foarte bun

Raport Preț/Valoare

Foarte bun

Nivel de securitate

Foarte bun

Servicii / Suport

Foarte bun

Tehnică

Foarte bun

Oferta de produse și servicii

Bun

*'Foarte bun' este cel mai înalt rating posibil la toate categoriile.

Sondajul a fost realizat de către compania de consultanță ServiceValue, cu acordul publicației Focus Money. Diverși brokeri au sperat să obțină un rating "foarte bun" sau orice alt rating în categoriile enumerate mai sus.

"Ce rezultat minunat pentru un început de an", a declarat Jens Chrzanowski, directorul biroului Admiral Markets UK din Berlin. "Am obținut o mulțime de premii în 2016, și continuăm în acest ritm și în 2017, cu ratinguri de top în cinci din șase categorii și unul 'bun'.

Oferta de produse și servicii Admiral Markets va fi extinsă considerabil în 2017. În câteva luni, toți clienții vor putea să opteze pentru multe alte CFD-uri pe acțiuni și, de asemenea, vor primi știri despre MetaTrader 5. Astfel, suntem încrezători că vom putea să transformăm acel 'bun' într-un 'foarte bun' în viitorul apropiat, obținând cel mai bun rating pentru produsele și serviciile noastre.

Mai jos sunt doar câteva dintre motivele pentru care Admiral Markets a obținut acest rating excelent:

  • Cele mai competitive condiții pentru DAX30: oferind spread-uri unice, sigure, de la 8am la 10pm CET: tipic 0.8 puncte.
  • MT4 "tuning" inclus—peste 60 de unelte adiționale, gratuite pentru MetaTrader 4.
  • Politica de protecție împotriva balanței negative—protecția noastră împotiva balanței negative a conturilor.
  • Multe webinarii live în fiecare săptămână—începând cu "Good Morning DAX Index" până la "Live Trading and Market Technology".
  • De asemenea, pentru CFD-uri, Miniloturi—tranzacții de la 0.1. Contractele și Levierul sunt personalizate, 50, 100, 200 sau maxim 500.

Cu o deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.