Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets optimizează lista cu perechi valutare la 30 martie 2015

Martie 23, 2015 11:26

Stimați Traderi,

În octombrie 2014 am extins în mod semnificativ lista de perechi valutare disponibile, prin adăugarea contului Admiral.Markets, cu o gamă largă de instrumente Forex.

Conform planurilor noastre de dezvoltare, în anul 2015 vă puteți aștepta și la alte optimizări, care vă vor permite să descoperiți noi piețe și cele mai interesante oportunități de tranzacționare.

Înainte de a trece la următorul pas de extindere, am verificat statisticile cu privire la volumul de tranzacționare și la feedback-ul clienților din întreaga rețea de companii Admiral Markets. Prin urmare, avem o imagine clară asupra căror instrumente dintre cele pe care le-am adăugat în Octombrie anul trecut sunt de interes pentru traderi și care nu.

În plus, am analizat toate datele rezultate ca urmare a modificărilor recente în ceea ce privește condițiile de tranzacționare ale furnizorilor noștri de lichiditate și am creat o listă de instrumente care sunt considerate potențial riscante, după evoluția Francului elvețian, din 15 Ianuarie sau cele care au devenit dezavantajoase pentru traderi, ca urmare a lărgirii spread-ului și a creșterii cerințelor de marjă.

În consecință, am programat optimizarea listei de perechi valutare, care va intra în vigoare pe 30 martie 2015, în conformitate cu următoarele considerente majore:

Unele perechi valutare vor fi setate temporar în modul 'Close Only' până când termenii de tranzacționare, precum spreadul și cerințele de marjă, oferite de contrapărți. În mod special, se face referire la perechile cu francul elvețian, care au cerințele de marjă de 10 ori mai mare decat alte perechi valutare și pot cauza inconveniente majore pentru traderi. *

Perechile valutare mai puțin tranzacționate și instrumentele care au un preț constrâns artificial și, prin urmare, care ar putea deveni obiectul unei schimbări politice bruște a guvernele lor, vor fi setate în modul "Close Only" permanent. **

Vă rugăm să citiți mai multe despre schimbările preconizate la punctele 1-4 de mai jos:


1. Modificări privind Conturile Admiral.Markets:

1.1. Următoarele instrumente vor fi setate temporar la modul "Close Only": AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK2.

1.2. Următoarele instrumente vor fi setate permanent la modul "Close Only": EURCZK, EURDKK, EURHKD, EURHUF, EURMXN, EURNOK, EURPLN, EURSEK, EURSGD, EURTRY, EURZAR, GBPCZK, GBPDKK, GBPHKD, GBPHUF, GBPMXN, GBPNOK, GBPPLN, GBPSEK, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR, HKDJPY, NOKJPY, NOKSEK, NZDSGD, SGDJPY, USDCZK, USDDKK, USDHKD, USDHUF, USDMXN, USDNOK, USDSGD, USDTRY, USDZAR2.

2. Modificări privind Conturile Admiral.Prime:

2.1.Următoarele instrumente vor fi setate temporar la modul "Close Only": AUDCHF-ECN, CADCHF-ECN, CHFJPY-ECN, EURCHF-ECN, EURNZD-ECN, GBPAUD-ECN, GBPCHF-ECN, GBPNZD-ECN, NZDCHF-ECN.

2.2. Următoarele instrumente vor fi setate permanent la modul "Close Only": EURMXN-ECN, EURTRY-ECN, EURZAR-ECN, GBPTRY-MXN, GBPZAR-ECN, USDCNH-ECN, USDTRY-ECN, USDZAR-ECN.

3. Modificări privind Conturile Admiral.MT5:

3.1. Următoarele instrumente vor fi setate temporar la modul "Close Only": AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK.

3.2. Următoarele instrumente vor fi setate permanent la modul "Close Only": EURCZK, EURDKK, EURHUF, EURNOK, EURPLN, EURSEK, EURTRY, GBPSGD, USDCZK, USDDKK, USDHKD, USDHUF, USDMXN, USDNOK, USDSGD, USDTRY, USDZAR.

4. Modificări privind Conturile Admiral.Standard:

Următoarele instrumente vor fi setate permanent la modul "Close Only": AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK, EURPLN, USDCZK, USDHUF.

Cu această ocazie, dorim, de asemenea, să reamintim clientilor noștri cu conturi Admiral.Classic despre despre condițiile de tranzacționare avantajoase oferite pe contul Admiral.Markets.

Dacă doriți să beneficiați de execuție fără recotări, să aveți acces la o listă extinsă de instrumente și niveluri mai ridicate de levier, atunci vă rugăm să deschideți un cont Admiral.Markets în Biroul Traderului și să transferați fondurile existente în balanța contului .Classic în cel de tip .Markets, prin transfer intern.


Cu deosebită considerație,

Admiral Markets UK Ltd


Note:

* Modul 'Close Only' înseamnă că un instrument este disponibil numai pentru închidere sau anulare a ordinelor în așteptare.

** Modificările fac referire, de asemenea, la instrumentele cu extensia "-Pro", care sunt disponibile pentru tranzacționare pe serverele AM-Live și AM-Live3, de exemplu, GBPCHF-Pro, EURCHF-Pro etc.Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.