Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
  • Efect de levier de până la:
    1:30 pentru clienții de retail,
    1:500 pentru clienții profesionali
  • Protecție asigurată de FSCS
  • Protecție împotriva balanței negative
CONTINUĂ
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare/companii de investiții vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator/companie de investiții, vă rugăm să îl selectați.

Admiral Markets lansează un instrument de analiză pentru criptovalute

Aprilie 06, 2018 23:59

Stimați traderi,

Suntem încântați să anunțăm lansarea Bubble-O-Meter - un nou instrument de analiză care vă permite să comparați valoarea tuturor criptomonedelor și a token-urilor existente prin ajustarea prețurilor lor ținând cont de oferta și volumul lor față de Bitcoin. Acest lucru vă poate ajuta la analiza activelor ofertei noastre de CFD-uri pe criptomonede.

Este o criptomonedă "prea ieftină" sau "prea scumpă", "supraevaluată" sau "prea puțin prețuită"? Are încă o criptovalută din top 10 un avantaj?

Noul nostru instrument Bubble-O-Meter vă poate ajuta să găsiți răspunsuri la aceste întrebări, fără a acea nevoie de studii aprofundate!

Sursa: Admiral Markets Bubble-O-Meter pentru criptovalute

Ne aflăm într-o bulă speculativă a criptomonedelor?

Marea majoritate a traderilor de criptomonede a intrat pe piață în a doua jumătate a anului 2017. Atunci când proiectele „clasice" - cum ar fi Bitcoin și Ethereum – erau deja privite ca fiind „scumpe". În același timp, existau mii de alte monede „mai ieftine" cu prețuri ce păreau a fi mult mai atractive.

Traderii neexperimentați – care uneori sunt complet lipsiți de orice alfabetizare economică sau de cunoaștere a tehnologiei blockchain și sunt conduși doar de dorința de „îmbogățire rapidă" - au picat masiv în capcana de preț și au cumpărat orice li se părea a fi ieftin, în afara monedelor majore. Acest lucru a condus la o piață a criptomonedelor supracumpărată, în urma căreia sute de altcoins și token-uri au consemnat creșteri spectaculoase. Inevitabil, a urmat o corecție majoră.

Nostru instrument Bubble-O-Meter încearcă să evidențieze faptul că unele monede - inclusiv cele din top 10 dpdv capitalizare de piață - sunt încă scumpe prin raportare la Bitcoin cu o astfel de magnitudine astfel încât partea speculativă a Bitcoin, oricât de mare ar fi ea, să pară insignifiantă.

Testați Bubble-O-Meter și vedeți ce puteți afla despre piața criptovalutelor de astăzi.

Pot tranzacționa criptovalute prin Admiral Markets?

Sigur că da! Admiral Markets vă oferă în prezent CFD-uri pe opt criptomonede: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Monero și Zcash.

Ceea ce este foarte interesant în tranzacționarea de CFD-uri - în loc de criptovalutele care stau la baza acestora - este că puteți să le tranzacționați cu un levier de până la 1:5 și că puteți să intrați short pe orice astfel de instrument. Este foarte important și faptul că nu există riscul de a fi vă pierde toți banii în urma unor greșeli umane sau atacuri de tip haking, așa cum se întâmplă destul de des cu investițiile in cripto.

Încercați tranzacționarea CFD-urilor pe criptomonede chiar astăzi cu MetaTrader 5 și utilizați și mai mult platforma de tranzacționare descărcând pluginul MetaTrader Ediția Supremă - un pachet unic de peste 60 de instrumente și indicatori - gratuit!

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.