Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets lansează un instrument de analiză pentru criptovalute

Aprilie 06, 2018 23:59

Stimați traderi,

Suntem încântați să anunțăm lansarea Bubble-O-Meter - un nou instrument de analiză care vă permite să comparați valoarea tuturor criptomonedelor și a token-urilor existente prin ajustarea prețurilor lor ținând cont de oferta și volumul lor față de Bitcoin. Acest lucru vă poate ajuta la analiza activelor ofertei noastre de CFD-uri pe criptomonede.

Este o criptomonedă "prea ieftină" sau "prea scumpă", "supraevaluată" sau "prea puțin prețuită"? Are încă o criptovalută din top 10 un avantaj?

Noul nostru instrument Bubble-O-Meter vă poate ajuta să găsiți răspunsuri la aceste întrebări, fără a acea nevoie de studii aprofundate!

Sursa: Admiral Markets Bubble-O-Meter pentru criptovalute

Ne aflăm într-o bulă speculativă a criptomonedelor?

Marea majoritate a traderilor de criptomonede a intrat pe piață în a doua jumătate a anului 2017. Atunci când proiectele „clasice" - cum ar fi Bitcoin și Ethereum – erau deja privite ca fiind „scumpe". În același timp, existau mii de alte monede „mai ieftine" cu prețuri ce păreau a fi mult mai atractive.

Traderii neexperimentați – care uneori sunt complet lipsiți de orice alfabetizare economică sau de cunoaștere a tehnologiei blockchain și sunt conduși doar de dorința de „îmbogățire rapidă" - au picat masiv în capcana de preț și au cumpărat orice li se părea a fi ieftin, în afara monedelor majore. Acest lucru a condus la o piață a criptomonedelor supracumpărată, în urma căreia sute de altcoins și token-uri au consemnat creșteri spectaculoase. Inevitabil, a urmat o corecție majoră.

Nostru instrument Bubble-O-Meter încearcă să evidențieze faptul că unele monede - inclusiv cele din top 10 dpdv capitalizare de piață - sunt încă scumpe prin raportare la Bitcoin cu o astfel de magnitudine astfel încât partea speculativă a Bitcoin, oricât de mare ar fi ea, să pară insignifiantă.

Testați Bubble-O-Meter și vedeți ce puteți afla despre piața criptovalutelor de astăzi.

Pot tranzacționa criptovalute prin Admiral Markets?

Sigur că da! Admiral Markets vă oferă în prezent CFD-uri pe opt criptomonede: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Monero și Zcash.

Ceea ce este foarte interesant în tranzacționarea de CFD-uri - în loc de criptovalutele care stau la baza acestora - este că puteți să le tranzacționați cu un levier de până la 1:5 și că puteți să intrați short pe orice astfel de instrument. Este foarte important și faptul că nu există riscul de a fi vă pierde toți banii în urma unor greșeli umane sau atacuri de tip haking, așa cum se întâmplă destul de des cu investițiile in cripto.

Încercați tranzacționarea CFD-urilor pe criptomonede chiar astăzi cu MetaTrader 5 și utilizați și mai mult platforma de tranzacționare descărcând pluginul MetaTrader Ediția Supremă - un pachet unic de peste 60 de instrumente și indicatori - gratuit!

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.