Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Admiral Markets lansează ultimele inovații ale MT4 Supreme Edition

Iulie 01, 2016 15:40


Stimați Traderi,

Suntem încântați să vă prezentăm ultimele funcții inedite ale MT4 Supreme Edition, extensia gratuită a celei mai populare platforme de tranzacționare.

Simulatorul de tranzacționare

Acum puteți face backtesting la strategiile de tranzacționare manuală, în baza datelor istorice. Pentru a testa si a identifica cea mai solidă strategie de tranzactionare nu trebuie decât sa setati Mini-Terminalul ca Expert Advisor.


Indicator Mini Chart

Beneficiați de funcția specială care permite afișarea mai multor grafice într-un grafic principal. De exemplu, ați putea cu ușurință să urmăriți timeframe-uri diferite ale aceluiași simbol sau să analizați piața folosind multiple tipuri de grafice ca Renko, Range și Kagi.


Trendul indicatorilor tehnici

Vreți să evaluați rapid și eficient situația pieței pentru orice instrument?

Îmbunătățiți-va deciziile de tranzacționare cu ajutorul diferitor indicatori pe fiecare timeframe.


Lupa

Aceast instrument îți oferă posibilitatea de a obține o imagine de ansamblu a situației din grafic pe un interval de timp mai mic.


Indicatorul Chart-in-Chart

Acest indicator ușor de utilizat vă permite să deschideți un grafic nou în graficul principal, pe același interval de timp. Astfel, simplificați monitorizarea instrumentelor suplimentare și, bonus, aveți posibilitatea să atașați mai mulți indicatori din MT4 la acesta

Pentru a utiliza noile instrumente, descărcați și instalați cea mai recentă versiune.

Cu deosebită considerație,

Admiral Markets UK


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.