Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets lansează Setările de Protecție împotriva Volatilității

Noiembrie 03, 2016 12:00

Stimați Traderi,

Suntem extremi de încântați să vă prezentăm încă o serie de funcții avansate – Setările de Protecție împotriva Volatilității, care este acum disponibilă pentru clienții cu conturi Admiral.Markets, Admiral.Prime și Admiral.MT5.

De ce este atât de important să vă protejați împotriva volatilității de pe piață?
Fiecare trader știe că volatilitatea poate fi definită pe scurt ca fiind o unitate de măsură a vitezei și magnitudinii modificărilor prețului.
Diverse evenimente, precum comunicate economice de importanță majoră, evenimente politice sau dezastre naturale, determină schimbări extreme de rapide ale prețului și, uneori, rezultatul tranzacției devine imprevizibil.

Admiral Markets a contribuit la minimizarea riscului asociat cu volatilitatea, dezvoltând o serie de setări avansate în tranzacționare, pentru a vă ajuta să evitați "surprizele" din piețele financiare.

Care sunt beneficiile majore ale Protecției de Volatilitate?

Aceste caracteristici au fost concepute pentru a vă ajuta să tranzacționați cu mai multă încredere prin posibilitatea impunerii unor limite garantate ale slippage-ului și mai multe șanse să executați ordinele de dimensiuni mai mari.
Astfel, beneficiați de o protecție sporită prin abilitatea de a anula ordinele în așteptare din interiorul gap-urilor fără pierderi și prin probabilitatea mai mică de activare a ordinului din cauza măririi spread-ului.
Cu ajutorul acestor setări, veți fi mai încrezători tranzacționând pe orice piață, inclusiv pe cele cu o lichiditate mai mică și volatilitate mai mare și veți putea beneficia de mai multe oportunități de tranzacționare.

Care sunt caracteristicele cheie ale Protecției de Volatilitate?

În esență, oferim o gamă mai largă și mai complexă de setări ale ordinelor ce pot fi benefice pentru aproape orice strategie, ajutând astfel investitorii să obțină avantaje semnificative în condiții de volatilitate. Protecția de Volatilitate include următoarele atuuri:

  • Abilitatea de a intra pe piață cu risc limitat și câștiguri adiționale prin executarea ordinelor de tip Stop și Market ca ordine de tip Limit cu slippage maxim predefinit.
  • Protecție împotriva pierderilor instante ce pot surveni din ordine de tip limit cu niveluri de stop-loss predefinite declanșate la același tick.
  • Abilitatea de a minimiza riscul asociat cu ordinele stop, prin anularea acestora dacă se află în interiorul gap-urilor, cu ordine stop-loss declanșate pe același tick sau cu slippage ce depășește numărul predefinit de puncte (pipși).
  • Șansa de a executa ordinele la cel mai apropiat preț disponibil atunci când un ordin de tip limit (de exemplu un ordin take-profit) este atins în cazul unui spike al prețului și nu poate fi executat din cauza absenței lichidității după acest nivel.
  • Șansa de a evita activarea ordinelor stop din cauza măririi spread-ului în momentul publicării știrilor economice și a altor circumstanțe de volatilitate, care ar putea să nu ducă la o schimbare reală a tendinței prețului.
  • Abilitatea de a tranzacționa ordine limit la o scară largă datorită opțiunii de executare parțială, în special, pe piețele mai puțin lichide.
  • Abilitatea de a monitoriza mărimea slippage-ului aplicat la ordinele executate.

Cum pot accesa Protecția de Volatilitate?

Orice client cu cont Admiral.Markets, Admiral.Prime sau Admiral.MT5 (live și demo, cu excepția ex-conturilor Admiral.Pro pe AM-Live1, AM-Live3) poate seta configurările Protecției împotriva Volatilității pe pagina de Setări de Cont din Biroul Traderului.

Unde aș putea obține mai multe informații despre Protecția de Volatilitate?
Puteți afla mai multe despre setările de Protecției împotriva Volatilității pe site-ul Admiral Markets la secțiune Instrumente.


Dorim să mulțumim departamentului nostru de IT – AMTS Solutions și lui Dmitry Rannev (CEO AMTS Solutions) pentru inveția și implementarea acestor caracteristici impresionante.

Cu o deosebită considerație,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.