Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets lansează o extindere a ofertei pentru acțiuni și ETF-uri în MetaTrader 5

Mai 09, 2018 23:35

Stimați traderi,

Suntem încântați să vă anunțăm că astăzi este o zi importantă pentru Admiral Markets, deoarece acum oferim cea mai mare extindere a listei de instrumente pe care am făcut-o vreodată!

Începând de astăzi, clienții care dețin conturi MetaTrader 5 au acces la o varietate mult mai mare de acțiuni și CFD-uri pe acțiuni, precum și de fonduri tranzacționate pe bursă (ETF), introduse pentru prima data de compania noastră. Noile instrumente includ:

1. Pentru conturile Admiral.MT5: peste 3.000 de CFD-uri noi și 80 de CFD-uri pe ETF;

2. Pentru conturile Admiral.Invest: peste 4.000 de acțiuni noi și 100 de ETF-uri.

Noua ofertă include acțiuni și ETF-uri cu rulaje de top (precum și CFD-uri pe majoritatea acelorași active) din următoarele burse:

1. Austria (VIE)

2. Belgia (Euronext)

3. Danemarca (CSE)

4. Finlanda (NASDAQ)

5. Franța (Euronext)

6. Germania (Xetra)

7. Țările de Jos (Euronext)

8. Norvegia (NASDAQ)

9. Portugalia (Euronext)

10. Spania (BME)

11. Suedia (NASDAQ)

12. Elveția (SWX)

13. Regatul Unit (LSE)

14. Statele Unite ale Americii (AMEX, NASDAQ și NYSE)

Împreună cu instrumentele disponibile anterior, oferta noastră este acum, fără îndoială, una dintre cele mai mari dintre toate entitățile ce oferă tranzacționare online. Împreună cu cea mai importantă platformă de tranzacționare - MetaTrader 5 - oferim și unii dintre cei mai competitivi termeni atât pentru traderi, cât și pentru investitori. Veți găsi mai multe informații în secțiunea Specificațiile contractelor de pe site-ul nostru. Mai jos, câteva detalii:

1. CFD-uri pe acțiuni și ETF-uri pe contul Admiral.MT5
* Marja: de la 1:2 la 1:20 (în funcție de lichiditatea activului suport)
* Vânzarea în lipsă: disponibilă pentru toate CFD-urile
* Comisioane (pe tranzacție unilaterală):
* UE - de la 0,1%, minim 4,0 EUR
* Marea Britanie - de la 0,1%, minim 4,0 GBP
* US - de la 0,01 USD, minim 1,0 USD
* Ajustări ale dividendelor:
* poziție long - 65-85% (plătit)
* poîiție short -100% (taxat)
* Finanțare zilnică:
* dacă rata de referință (RR) este pozitivă, finanțarea zilnică este calculată ca RR +/- 2,5%;
* dacă RR este negativă, finanțarea zilnică este calculată ca -2,5% / RR - 2,5%;
* finanțarea zilnică este taxată pentru pozițiile long și plătită pentru pozițiile short (dacă rata de finanțare rezultată pentru pozițiile short este negativă, devine o taxă).

2. Acțiuni și ETF-uri pe contul Admiral.Invest
* Marja: 1:1
* Vânzarea în lipsă: nu este disponibilă
* Comisioane (pe tranzacție unilaterală):
* UE - de la 0,12%, minim 5,0 EUR
* UK - 8,0 GBP pentru acțiuni, 0,07% pentru ETF-uri și minimum 8,0 GBP pentru ambele
* US - de la 0,01 USD, minim 1,0 USD
* Dividende: 100% (plătite)
Taxele colectate de noi:
* Regatul Unit - Taxa pentru rezervele de taxe vamale (SDRT): 0,5%;
* Franța - Taxe sur les financières: 0,3%. Valabilă pentru acțiunile din această listă.

* Alte costuri curente: niciunul

Datele de piață privind acțiunile, ETF-urile și CFD-urile respective sunt disponibile în timp real gratuit pentru conturile live și sunt întârziate cu 15 minute pentru conturile Demo.

Sperăm că această ofertă va ajuta clienții noștri să descopere noi piețe și tehnici de tranzacționare și să ne apropiem de a deveni un one-stop-shop pentru traderii și investitorii din întreaga lume.

Noua noastră etapă de dezvoltare înseamnă oferirea de valori mobiliare și acțiuni cu accent pe platforma MetaTrader 5

Această extindere reprezintă, într-adevăr, o etapă importantă pentru Admiral Markets Group, care a început ca o companie valutară cu mai mult de 15 ani în urmă, apoi a devenit un furnizor de CFD-uri de succes și se transformă acum într-o companie de brokeraj de nivel superior, ce oferă o paletă largă de active pe piețele spot sau pe cele de instrumente derivate.

Mai mult decât atât, astăzi facem un salt mare în ceea ce privește promovarea celei mai avansate platforme de tranzacționare din lume - MetaTrader 5, pentru comunitatea traderilor și investitorii clasici, prima beneficiind de acces la oportunități de investiții și cea de-a doua un instrument de tranzacționare incredibil de puternic. Fără capabilitățile MetaTrader 5, care este diferită de MetaTrader 4 precum mașina electrică modernă este față de vechiul motor diesel, nu ar fi posibilă conectarea comunitățiilor de traderi și investitori și asigurarea unei oferte atât de ample.

Încurajăm toți clienții care au conturi MetaTrader 4 să afle mai multe despre MetaTrader 5 și să ia în considerare trecerea la Admiral.MT5 și/sau Admiral.Invest, deoarece MetaTrader 4 și-a atins limitele tehnice în cadrul ofertei Admiral.Markets. În același timp, MetaTrader 5 oferă spațiu aproape nelimitat pentru dezvoltarea ulterioară și vom continua să adăugăm mai multe piețe și servicii suplimentare pentru conturile MetaTrader 5.

Vă rugăm să rețineți că nivelul comisioanelor și al finanțării zilnice specificate mai sus vor fi aplicate acțiunilor și CFD-urilor disponibile anterior pe conturile MetaTrader 4 și MetaTrader 5, începând cu deschiderea sesiunii de marți, 22 mai 2018.

Dacă sunteți nou în privința tranzacționării de CFD-uri pe acțiuni și titluri de valoare în marjă, vă recomandăm să vă familiarizați cu documentele de informare pentru CFD-uri pe acțiuni și CFD-urile pe ETF înainte de a începe să tranzacționați aceste produse.

Aplică pentru un cont Admiral.MT5

Aplică pentru un cont Admiral.Invest

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.