Admiral Markets Grup este format din următoarele companii:

Admiral Markets Pty Ltd

Reglementată de către Comisia pentru Valori Mobiliare și Investiții din Australia (ASIC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets UK Ltd

Reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA)
CONTINUĂ

Admiral Markets AS

Reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Estonia (EFSA)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ

Admiral Markets Ciprus Ltd

Reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC)
Website disponibil doar în limba engleză
CONTINUĂ
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Notă:Dacă vei închide această această fereastră fără a alege o companie, înseamnă că ești de acord să continui conform regulamentului FCA (UK).
Reglementator fca

Admiral Markets îți oferă mai multe ETF-uri și CFD-uri pe ETF-uri în MetaTrader 5

August 03, 2018 02:52

Stimate trader,

Suntem încântați să te anunțăm că oferta noastră asociată platformei MetaTrader 5 tocmai ce a primit încă o extindere. Ai acum acces la:

  • 306 de CFD-uri noi pe ETF-uri pe contul Admiral.MT5;
  • 177 de noi ETF-uri pe contul Admiral.Invest.

Aceste noi instrumente îți permit să obții expunerea dorită pe o varietate de piețe și segmente industriale în mod rentabil și convenabil, fără să fii nevoit să cumperi acțiuni sau alte active și să plătești comisioane suplimentare. Oferta noastră de ETF-uri acoperă acum peste 30 de categorii, inclusiv serii de acțiuni selectate pe criterii regionale, niveluri de capitalizare și segmente industriale, precum și indici ce urmăresc ETF-urile, mărfurile, agricultura, valutele și instrumentele cu venit fix. În esență, ETF-urile îți permit să tranzacționezi aproape orice! În plus, unele dintre aceste instrumente (de exemplu, #SPXU, #TQQQ) includ un levier, astfel încât performanța acestora poate fi sporită comparativ cu dinamica activelor urmărite.

Această actualizare ți oferă o serie de oportunități de tranzacționare și de investiții care nu au fost disponibile anterior la noi, oferindu-ți acces la o ofertă mai diversificată în puternica platforma MetaTrader 5. Dorim să profităm de această ocazie pentru a îți confirma angajamentul nostru față de MT5, o platformă capabilă să gestioneze un număr mare de instrumente de tranzacționare la o viteză de execuție ridicată și care depășește cu mult predecesoarea sa, MetaTrader 4.

Atâta timp cât oferta noastră Admiral Markets Pro este activă, noile instrumente sunt disponibile doar clienților profesionali pentru o perioadă de acces prioritar de 3 luni. Dacă ești în prezent clasificat ca un client de retail, vi accesa aceste instrumente după expirarea perioadei de prioritate.

Te rugăm să consulți mai multe detalii despre noile instrumente din secțiunea Specificațiile contractelor și nu eziți să ne contactezi dacă ai întrebări.

---------------------------

Ce sunt ETF-urile?

Exchange Traded Funds (fonduri tranzacționate pe bursă) sunt valori mobiliare ce copiază dinamica indicilor, mărfurilor, valutelor, obligațiunilor sau a altor active. Aceste fonduri de investiții dețin activele-suport și le împart acționarilor prin intermediul acțiunilor care se pot tranzacționa la fel ca oricare alte acțiuni la bursă.

Cu stimă,

Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 84% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.