Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

​Admiral Markets introduce noi instrumente pentru tranzactionare în platforma MT4

Septembrie 29, 2015 16:20

Stimați traderi,

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm introducerea contractelor pe diferență (CFDs) pentru bonurile de tezaur (obligațiuni de stat) ale Statelor Unite și ale Germaniei.

De acum înainte, veți putea tranzacționa aceste instrumente în platforma MetaTrader 4 Admiral Markets, și astfel, veți putea accesa o piață complet nouă.

Cum funcționează aceste instrumente?
Primul instrument are simbolul de tranzacționare #USTNote în platforma MT4 și reprezintă un CFD ce are ca referință futures-ul trimestrial pe bonurile de tezaur la 10 ani ale Statelor Unite ale Americii (ticker ZN).

Activul suport este unul dintre cele mai tranzacționate și lichide contracte futures în lume, iar piața obligațiunilor are în general o influență și o lichiditate mai mare decât piața acțiunilor.

Al doilea instrument are cotația #Bund și este un CFD pe futures-ul obligațiunilor guvernamentale ale Germaniei (ticker FGBL in piața bond-urilor) una dintre cele mai lichide și populare piețe din Europa.

Am introdus aceste instrumente în forma clasica de CFD-uri cu următoarele Marje:
 • 1% pentru #Bund
 • 2% pentru #USTNote
Vă rugăm, rețineți:
 • Aceste instrumente au ca activ suport contracte futures, așa că deținerea lor nu oferă dreptul de a beneficia de cupon (dobândă).
 • Puteți însă să deschideți poziții de vânzare pe aceste instrumente (short) și să beneficiați de scăderea prețului.
 • Puteți accesa secțiunea Specificațiile Contractelor pentru condiții de tranzacționare, data de expirare sau mai multe detalii privind aceste noi instrumente.

Puteți monitoriza și tranzacționa aceste instrumente noi chiar acum, pe un cont demo sau real în platforma MetaTrader 4 Admiral Markets.

Cu deosebită considerație,
Echipa Admiral Markets


Avertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.