Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.
Selectarea uneia dintre aceste entități de reglementare vă va afișa informațiile corespunzătoare pe întregul website. Dacă doriți să afișați informații pentru un alt reglementator, vă rugăm să-l selectați.

Admiral Markets extinde protecția împotriva balanței negative și la clienții profesionali

Iunie 20, 2018 00:48

Stimați traderi,

Vă rugăm să rețineți că am modificat Politica de protecție împotriva balanței negative a contului, iar noua versiune va intra în vigoare pe 20 iunie 2018.

O schimbare esențială constă în faptul că noua politică extinde protecția împotriva balanței negatiev pentru clienții clasificați ca fiind clienți profesionali în condiții comparabile, ce sunt în prezent aplicabile doar clienților de retail.

Această modificare a fost făcută pentru a oferi protecția împotriva balanței negative clienților care aleg să aplice pentru termenii de tranzacționare profesionali, în urma restricțiilor privind efectul maxim de levier impuse de Autoritatea Europeană pentru Valori mobiliare și Piețe (ESMA), pe care o vom implementa odată cu deschiderea sesiunii de luni, 30 iulie 2018.

În plus, documentul a fost reformulat în scopul uniformizării cu documente similare pe care le punem în aplicare în alte companii ale Grupului Admiral Markets.

Considerăm că noua noastră politică ia în considerare cele mai recente tendințe și este un lucru rar (dacă nu chiar unic în prezent) în industria tranzacționării online, deoarece nici una din companiile de servicii financiare cunoscute nu oferă în prezent acest tip de garanții pentru clienții profesionali.

Datorită noii politici, combinate cu setările noastre de protecție împotriva volatilității - care ajută la abordarea problemelor tipice legate de piețele cu mișcări rapide - putem spune cu încredere că acum oferim clienților noștri "Pro" ceva semnificativ diferit față de alte companii.

Mai multe informații despre viitoarele modificări ale efectului de levier și diferențele dintre categoriile de clienți pot fi găsite pe pagina Termeni de tranzacționare pentru clienții de retail și profesionali.

Cu stimă,

Admiral MarketsAvertizare asupra riscului

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 83% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD- urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.